Voimistelun suurtapahtuma tarjoaa lukuisia liikuntamahdollisuuksia Turussa!

12.6.2018

Alkuperäisen tiedotteet löydät täältä.

 

Kesän liikuttavimmat festarit, Voimistelun Suomi Gymnaestrada, tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia nauttia liikunnan ilosta. Kupittaanpuistossa jumpataan tapahtuman ajan joka päivä tunnin mittaisissa puistojumpissa. Toimintapuistossa pääsee kokeilemaan yli kahtakymmentä liikuntalajia. Houkuttelisisiko yleisurheilu tai kuplafutis? Entä cheerleading tai parkour? Pallolajeja on toimintapuistossa huima määrä koripallosta ja beach volleysta aina salibandyyn, jääkiekkoon ja ringetteen. Mukana on myös kamppailulajeja kuten thaiboxing ja karate.

Kupittaanpuistosta löydät myös Tietoa ja testausta -alueen, jossa saat tietoa liikunnasta, liikunnan terveysvaikutuksista sekä pääset testaamaan terveyttäsi ja kuntoasi. Tietoa & testausta -alue on auki perjantaina ja lauantaina.

Powergym-alueella voit kokeilla miten nopeasti selviät etuheilautuksista, burpeista ja karhunkävelystä. Powergym on Voimisteluliiton kehittämä uusi ryhmäliikuntatunti, ja sitä pääset kokeilemaan myös torstain ja lauantain ilmaisissa puistojumpissa.

Puiston vieressä Marli Areenan Juissi-hallissa voit kokeilla voimistelua turvallisesti seurojen ohjaajien opastuksessa. Voimisteluliiton ja Kisakallion urheiluopiston yhteistyönä rakentamassa Skills Arenassa pääsee testaamaan muun muassa trampoliinia, puomia, rekkiä ja ilmavolttirataa.

Päivän reippailujen jälkeen on mukavaa lähteä nauttimaan mielenkiintoisesta viihdeohjelmasta ja huikeista näytöksistä!

Tarkemmat tiedot ohjelmasta löydät sivulta gymnaestrada.fi.

Lisää tietoa viestintävastaava Anna Takalalta, anna.takala@voimistelu.fi, 0407367585