Katso, kokeile ja viihdy!

Tervetuloa mukaan Voimistelun Suomi Gymnaestradaan! Voit osallistua nelipäiväiseen tapahtumaamme katsoja, kokeilijana tai viiihtyjänä. Tarjolla on kaikenlaisia voimisteluesityksiä täysin maksutta mutta myös upeita maksullisia näytöksiä. Maksullisten näytösten hinta ei päätä huimaa, sillä kalleimmat liput maksavat 25 euroa.

Kokeilumahdollisuuksia on paljon, ja ne ovat kaikki täysin ilmaisia. Kupittaanpuistoon rakentuu parinkymmenen eri lajin liikunnallinen toimintapuisto, jossa voit käydä testaamassa vaikkapa capoieraa tai salibandyä tai pelata vaikka erän rantalentopalloa. Voimistelua pääset testaaamaan Juissi-halliin, jossa on Voimisteluliiton ja Kisakallion urheiluopiston yhtesityönä rakentama Skills Areena. Siellä voit hypätä kokeilemaan puomilla taiteilua, pomppia trampoliinilla tai testata ilmavolttirataa.

 

Liikuntaa kaikille!

Voimistelun Suomi Gymnasetrada tarjoaa mahtavasti liikuntamahdollsuuksia ihan kaikille! Kupittaanpuistossa ja sen ympäristössä pääsee muun muassa jumppaamaan, testaamaan Powergym-treenihaastetta sekä kokeilemaan voimistelua lähes kahtakymmentä muuta liikuntalajia.

Puistojumppia järjestetään keskiviikosta 6.6. alkaen. Tarkemmat aikataulut ja jumppien kuvaukset löydät täältä toukokuussa.

Powergym-treenialueella pääset testaamaan, miten hyvässä kunnossa olet ja missä ajassa selviät Powergym-haasteesta. Voit valita kilpasarjan, harrastesarjan tai lastensarjan. Jokaisessa sarjassa liikkeet ovat samat, mutta toistojen määrä vaihtelee. Lisää tietoa haasteesta tulee tänne pian.

Voimistelun kokeilupisteet ovat Juissi-hallissa, ja ne ovat ihan kaikille avoimet ja täysin maksuttomat. Tule testaamaan vaikka puomilla kävelyä tai trampoliinilla pomppimista koko perheen voimin!

Muiden lajien kokeilupisteet eli toimintapuisto sijoittuu puiston sydämeen, rantalentopallokentän ja luistelumadon tuntumaan. Ilmaisista lajikokeiluista löydät lisää tietoa täältä.