Viihdettä kaikille!

Suomi Gymnaestrada tarjoaa mahtavasti tekemistä, näkemistä ja kokemista ihan kaikille. Kun päivällä on voimisteltu, jumpattu, harjoiteltu ja katsottu voimisteluesityksiä, illalla voi heittäytyä Suomen eturivin artistien viihdytettäväksi sekä nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta. Luvassa on siis todellista festaritunnelmaa keskellä Turkua!

 

Suomi Gymnaestradan viihdeohjelma keskittyy Kupittaanpuiston Tapahtumatorille ja Tuomiokirkon edustalla sijaitsevalle kaupunkilavalle. Tapahtumatorilla on ison esiintymislavan lisäksi iso ravintolateltta sekä pienempiä myynti- ja esittelykojuja. Tapahtumatorin lavalla esiintyy avajaisiltana 7.6. Pete Parkkonen, perjantaina 8.6. lavalle nousee Virve ”Vicky” Rosti ja viimeisenä iltana 9.6. yleisöä viihdyttää ABREU.

Tuomiokirkolla taas avajaisillan esiintyjä on Alex Mattson, perjantaina kuullaan Ida Paulia ja Kalle Lindrothia ja lauantai-iltana lava on Younghearted-yhtyeen.

Lapsiperheiden iloksi lauantai on täynnä alakouluikäisille ja sitä pienemmille suunnattua ilmaisohjelmaa. Tapahtumatorin lavalla esitetään klo 12.30 Ihme ja kumma -voimisteluesitys. Iltapäivällä lavalle nousee pikkulasten suuri suosikki, Kikattava Kakkiainen. Illalla klo 18 Tuomiokirkon lavalla on toinen mahdollisuus mennä katsomaan Ihme ja kumma -esitystä. Kaikki Tapahtumatorin ja Tuomiokirkon lavan esitykset ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.


Ruokaa jokaiseen makuun!

Tapahtumatorille kohoaa ruokateltta, josta löytyy syötävää jokaiselle. Ruokateltta koostuu monipuolisesti erilaisista pikaruokamyyjistä. Ruokavaihtoehtoja löytyy perinteisestä festariruuasta aasialaisiin makuihin, liharuuasta vegeruokaan. Mukana ovat esimerkiksi Mr. Panini, jonka herkulliset paninit ovat tuttuja monista erilaisista tapahtumista. Aasialaisen ruuan ystäville on tarjolla festareilta tutun Vary Bunin herkut. Miss Klosen -pelimannit on kutsuttu pitämään huolta ruokatarjoilusta BBQ:n ystäville. Jos mieli tekee kanaa, Zicin kotimaiset kanatuotteet ovat oiva valinta. Kala-aterioita valmistaa Tmi Sulo. Ja tietenkin näiltäkin festareilta löytyy myös muutamat Hot Dog -kärryt.