Avajaisstartti

Voimistelun Suomi Gymnaestrada käynnistyy Avajaisstartilla torstaina 7.6.2018 kello 18. Tapahtuman juontaa upea juontajakaksikko Lorenz Backman ja Susanna Laine. (Lue uutinen aiheesta täältä)

Laineen ja Backmanin alkujuonnon sekä liikuttavan ja iloisen startin jälkeen osallistujat suuntaavat suurin joukoin tervehtimään kaupunkilaisia Turun keskustaan. Tervehdyksestä luvassa lisätietoja myöhemmin, mutta sitä varten seurat voivat vapaasti suunnitella ja tuunata asujaan, esimerkiksi huivein ja päähinein. Mielikuvituksen käyttö on sallittua.

Tämän jälkeen lapsille ja nuorille on tarjolla iltaohjelmaa Turun Tuomiokirkon lavalla. Aikuisempaan menoon bileet jatkuvat Kupittaalla Blombergin aukion Tapahtumatorilla. Lisätietoa illan artisteista on luvassa pitkin kevättä, joten pysyhän kuulolla.

Vaikka kesän liikuttavimpien festareiden virallinen startti on kello 18 torstaina, avautuu Suomi Gymnaestradan Tapahtumatori ja Toimintapuisto samaisena päivänä jo kello 12. Turkuun kannattaakin saapua siis hyvissä ajoin.