Gymppi avainasemassa

Nyt on aika nimetä seurallesi Gymppi eli seuran yhteys- ja vastuuhenkilö. Gymppi on keskeisessä roolissa seurassa tapahtuman tiedottajana, organisoijana ja joukkojen kokoajana. Gympillä on innostusta ja aikaa projektien hoitamiseen. Sähköposti ja netti ovat välttämättömiä työvälineitä. Gympin ilmoittaminen käy kätevästi päivittämällä Hoikaan Gympin rooli oikealle henkilölle. Julkaisemme Gymppien yhteystiedot täällä Gymnaestradan nettisivuilla yhteydenottoa helpottaaksemme, joten ilmoitathan, jos yhteystietojasi ei saa julkaista.

Ohje gympin lisäämiseen:
- kirjaudu seurasi Hoika -ohjelmaan (ent. Nepton) vihreässä maailmassa
- valitse vasemmasta reunasta kohta ”Henkilöryhmät”
- valitse listasta ”Oikeusryhmä: Gymppi”
- valitse ylhäältä välilehti ”henkilöiden lisäys ja poisto”

Huom! Gympin lisäyksen voi tehdä vain seuran rekisterin pääkäyttäjä!

Tapahtumatiedotteet toimitetaan seurojen nimeämälle Gympille.
Lähde mukaan Gympiksi tai kysy lisätietoa tapahtumasta oman seurasi Gympiltä.

Gymppejä on ilmoittautunut jo 209:sta eri seurasta, tarkista täältä oman seurasi gymppi ja hyppää mukaan kesän 2018 parhaaseen tapahtumaan!

 

Gymppitiedotteet:

Gymppitiedote01

Gympinfo01

Gymppitiedote02

Gympinfo02

Gymppitiedote03

Gympinfo03

Alustavat ilmoittautumiset

Alustavat ilmoittautumiset on nyt tehty, ja on aika kääntää katseet kohti sitovia ilmoittautumisia. Alustavien ilmoittautumisten mukaan Turkuun on odotettavissa yli 9000 voimistelijaa - huikeaa! Vielä on kuitenkin tavoitteeseen matkaa, eli muistathan innostaa seuraväkeä vielä mukaan. Mikäli seurasi alustava ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä, käythän tekemässä sen täällä. Alustavien ilmoittautumisten perusteella luodaan tunnukset ilmoittautumisohjelmaan.