#oonhyväjustnäin

Tanssi nuorille, yli 12-vuotiaille tytöille ja pojille, koreografeina Nea Vallin ja Riikka Kuusipohja

Vauhdikas ja energinen tanssin kenttänäytös käsittelee nuorten itsetuntoa nykypäivän sosiaalisen median pyörteissä. Esitys peräänkuuluttaa aitoutta, itsevarmuutta sekä luonnollisuutta. Se on samalla myös kannanotto some-kiusaamista vastaan.

Tämän esityksen tarkoitus on saada nuorten ääntä kuuluviin nostamalla aihetta esiin tanssin ja sosiaalisen median avulla. Jokaisen nuoren tulisi saada onnistumisen kokemuksia ja tuntua yhteenkuuluvuutta sekä tanssin parissa että somen syövereissä. Olemme arvokkaita juuri sellaisina kuin olemme.

Koreografiassa yhdistellään katutansseja ja jazztanssia. Esitys soveltuu monentasoisille ja -ikäisille tanssijoille.

Ohjelmassa on kaksi roolia, joista toisessa (chattaajat) keskitytään perustanssitekniikkaan, tehdään paljon toistoja ja käytetään tasaiskuisia rytmejä. Toisessa roolissa (postaajat) on haasteellisempaa liikekieltä ja nopeampia sarjoja, jotka vaativat tanssijalta hyvää fyysistä kuntoa sekä vahvaa ilmaisua.

Esityksessä korostuu lämmin yhteishenki, hyvä meininki ja yhdessä tekemisen ilo. Ne kantautuvat tanssisaleilta koko kansalle sosiaalisen median kautta sekä itse suurtapahtumassa stadionkentältä katsomoon.

 

Sun ei tarvii feikkaa, mitään roolia veivaa.

Yhtään ei tarvii jarruttaa!

Sun ei tarvii feikkaa, nyt paeta ei saa.

Älä välitä muista, nosta kädet ilmaan!

Sä pystyt mihin vaan, oot hyvä juuri noin!


Tämä ohjelma esitetään myös Itävallan World Gymnaestradassa kesällä 2019!


Lue koreografien esittely täältä.

 

Käy katsomassa kenttäohjelman maistiainen YouTubesta.

 

Kenttäohjelman musiikki

Vihreät Valot feat Summeri – Instassa

Mariska – Itserakkausjuttu

Robin – Jotain aitoo

Asun kuvaus

Esiintymisasut tilataan Choparilta www.chopar.fi/suomi-gymnaestrada. Tilaus tulee tehdä seurakohtaisesti ryhmätilauksena, yksi tilaus per seura.

Tanssijoiden kenttäkoreografian vaatteet ovat saaneet inspiraatiota sosiaalisen median värityksestä. Asu koostuu pirteän keltaisesta hupparista (loose fit) sekä rennosta pitkästä topista. Yllätyksellisyyttä kentälle tuo topin kaksivärisyys (edestä violetti, takaa valkoinen) sekä hupparin monikäyttöisyys.

Tanssija saa viimeistellä asunsa omilla pitkillä mustilla housuilla, valkoisilla kengillä ja selfietikulla. Selfietikut saavat olla jokaisella omannäköiset ja -väriset. Kenkien tulee olla tennarit tai lenkkarit, joissa pääväri on valkoinen (ei siis ballerinoja, korkokenkiä tai saappaita).

Tärkeintä on, että vaatteet ovat mukavat ja sinulla on hyvä fiilis.

Pitkä toppi (2 väriä), 25 €
Hupparitakki 30 €
Leggingsit 25 €

Nea Vallin ja Riikka Kuusipohja