Elämän voima

Tanssillinen voimistelu, aikuisille, koreografina Riikka Virkajärvi-Johnson

Tässä ohjelmassa ei ole säästelty tunteen paloa, vaan pyritty sanomaan se voimistellen. Ohjelmassa luodaankin perinteisillä välineillä voimakasta, intohimoista, herkkää ja arvokasta tanssillista voimistelua.

Ohjelma jakautuu kahteen, helpompaan ja vaikeampaan rooliin. Välineenä ohjelmassa on kapulat (vaikeampi rooli) ja kehärumpu (helpompi rooli).

Kapuloiden kanssa voimistelu vaatii hyvää tanssillisen voimistelun tekniikkaa sekä hyvää rytmitajua. Kehärumpuja käyttävillä pitää puolestaan olla hallussaan voimistelun perustekniikka.

Ohjelma on tarkoitettu aikuisille naisille.

Tämä ohjelma esitetään myös Itävallan World Gymnaestradassa kesällä 2019!


Lue koreografin esittely täältä.

 

Käy katsomassa kenttäohjelman maistiainen YouTubesta.

 

Kenttäohjelman musiikki

Jari Sirniö – Rebirth

Tuomas Holopainen – Duel & Cloudscapes

 

Asun kuvaus

Esiintymisasut tilataan Choparilta www.chopar.fi/suomi-gymnaestrada

Naisten tanssillisen voimistelun Elämän voima- ohjelman asu on kokomusta, jossa on hopean värisiä koristeita. Alaosa on nilkkoihin asti ulottuvat lycratrikoot (voi olla omat) ja yläosa reisiin ulottuva pitkähihainen tunika, jonka hihojen suuta koristaa hopeinen resori.

Mekko jossa glitteriä, hinta 20 €
Legginsit, hinta 25 €

Jokainen saa lisätä mustaan asuun hopeisia nilkkaremmejä, kaulakorun tai strasseja pääntiehen. Koristeet pitää pysyä kiinni voimistelun vauhdissa ja yleisväri asussa on musta. Päässä kaikilla on hopeanvaalea, lyhyt polkkatukkaperuukki. Välineet ovat kehärumpu ja kapulat. Välineet pääset tilaamaan täältä. Naiset voimistelevat paljain jaloin.

 

Riikka Virkajärvi-Johnson