Ilon myrsky

Aikuiset kuntoliikkujat, naiset ja miehet, koreografeina Heidi Kyyrö ja Maija Aalto

Tässä ohjelmassa legendat lentävät vauhdikkaasti. Aikuisten kuntovoimistelulle suunnattu ohjelma on haasteellinen, mutta hauska. Luvassa on fiilistelyä tuttujen biisien tahdissa, mutta myös yllätyksellisyyttä väreillä leikitellen.

Ohjelmassa on kaksi eri tasoa, kevyempi ja vaativampi. Tämä ohjelma on kuitenkin tarkoitettu kaikille niille aikuisille jumppaajille ja kuntoliikkujille, jotka nauttivat mukavasta menosta, kunnon kohottamisesta sekä liikunnan riemusta. Alaikäraja on 16, mutta yläikärajaa ei tunneta. Kaikki jumppaharrastajat pääsevät tämän mukana lentoon!

Tämä ohjelma esitetään myös Itävallan World Gymnaestradassa kesällä 2019!

Lue koreografien esittely täältä.

 

Käy katsomassa kenttäohjelman maistiainen YouTubesta.

 

Kenttäohjelman musiikki

Darude – Sandstorm

Dingo – Autiotalo

Asun kuvaus

Esiintymisasut tilataan Choparilta www.chopar.fi/suomi-gymnaestrada. Tilaus tulee tehdä seurakohtaisesti ryhmätilauksena, yksi tilaus per seura.

Naisilla on tummanpunainen pitkä t-paita, jossa epäsymmetrinen pääntie sekä tummanpunaiset capri-mittaiset legginsit. Tunikan pituus on sopiva, kun pitkät kulmat yltävät polveen. Vyötäröllä tulee olla hieman väljyyttä huivin piilottamista varten. Housujen mitta on hyvä, kun polvet peittyvät myös kyykistyttäessä.
T-paita hinta 25€
Caprilegginsit hinta 25€

Miehillä tummanpunainen t-paita v-pääntiellä sekä tummanpunaiset shortsit. Paidan tulee olla riittävän pitkä, jotta vyötärölle piilotettava kangas ei näy. Shortsien pituus polven yläpuolelle.
T-paita hinta 20 €
Shortsit hinta 25 €

 

Ohjelmassa ollaan paljain jaloin, mutta ihonväriset varrettomat sukat on sallittu.
Kaikille tulee lisäksi huivi/kangas, jota käytetään välineenä (tästä tarkemmat tiedot tulossa)


Maija Aalto ja Heidi Kyyrö