Valon leikki

Voimistelukoulu 7–12-vuotiaille, koreografina Katja Leino-Murtojärvi

Tämä ohjelma tarjoaa värikästä ja perhosmaista menoa. Esityksen kantavina teemoina ovat ilo, leikkisyys ja innostus. Tämän upean ohjelman matkassa päästään näkemään, kuinka toukista kehittyy perhosia ja saalistavia haaveilijoita.

Ohjelma on helppo voimistelukouluohjelma lapsille, jotka harrastavat voimistelua. Esityksen pohjana kulkevat voimistelupassien liikkeet, kuten hyppyaskel, laukka, kuperkeikka eteenpäin sekä kukkovaaka ja kottikärrykävely. Ohjelmassa liikutaan kuviosta toiseen ja toimitaan ryhmissä. Välineenä käytetään vihreää pussukkaa, jonka sisältä löytyvät perhosille siivet ja haavipojille ja -tytöille haavit. Osan ohjelmaa siivet ja haavit ovat mukana liikkumisessa.

Ohjelma on suunnattu voimistelukoulun lapsille, 7–12-vuotiaille tytöille ja pojille.

Lue koreografin esittely täältä.

 

Käy katsomassa kenttäohjelman maistiainen YouTubesta.


Kenttäohjelman musiikki

The Piano Guys – What makes you beautiful

Mimmit – Juhannustaikoja

Asun kuvaus

Esiintymisasut tilataan Choparilta www.chopar.fi/suomi-gymnaestrada. Tilaus tulee tehdä seurakohtaisesti ryhmätilauksena, yksi tilaus per seura.

Perhosen roolin asu on pinkki pikkuhameellinen voimistelupuku, jossa on irrotettavat valkoiset siivet. Lisäksi asuun kuuluu kaksi puvun väristä hiusdonitsia, jotka tulevat perhosten "tuntosarvikampaukseen". Ohjeet kampaukseen toimitetaan myöhemmin.
Voimistelupuku hameella, siivet, kaksi hiusdonitsia, hinta 50 €

Voimistelupukua voi käyttää myös tapahtuman jälkeen, vaikka esiintymiseen seuran näytöksissä, Stara-tapahtumissa tai kisoissa. Haavipojan ja -tytön asu on pinkki pitkähihainen paita (urheilukangasta) sekä mustat shortsit.
Haavipojan ja -tytön pitkähihainen paita 23 €, ja shortsit 15 €
Haavin hinta on noin 3 - 4 €. Haavin pääset tilaamaan täältä.

Molempiin asuihin kuuluu kirkkaan vihreä jumppapussi, jossa perhosilla on ohjelman alussa siivet ja haavipojilla ja - tytöillä haavit. Pussit toimitetaan sitovien ilmoittautumisten jälkeen maksutta ohjelmaan osallistuville seuroille.

Katja Leino-Murtojärvi