Hannele Ahlqvist ja Marja Kallioniemi

Finaali

 

Hannele Ahlqvist: Olen Hannele Ahlqvist, koulutukseltani voimistelunopettaja. Toimin siis yhdessä Marja Kallioniemen kanssa Suomi Gymnaestradan kenttänäytöskokonaisuuden mentorina ja finaalin koreografina. Päivätyöni tein ammatillisella puolella liikunnan opettajana ja illat valmentajana Vantaan Voimisteluseurassa kilpapuolella. Suomen Voimisteluliitossa olen ollut pitkään kouluttajana ja luottamushenkilönä. Koreografioita olen tehnyt kenttänäytöksiin, hallinäytöksiin, gaalanäytöksiin ja kilpailuihin. Valmennan edelleen tanssillisen voimistelun ryhmää Ajattomat.

Marja Kallioniemi: Olen Marja Kallioniemi ja toimin yhdessä Hannele Ahlqvistin kanssa tämän kenttäohjelmakokonaisuuden mentorina ja finaalin koreografioina. Tehtävämme mentoreina on koostaa eri koreografien kenttäohjelmista upea, sujuva ja ikimuistoinen näytös. Lisäksi tuemme ja autamme koreografeja musiikkivalinnoissa ja ohjelmien suunnittelutyössä. Hyväksymme myös eri ohjelmien lopullisen koreografiat ja tarkistamme kirjalliset opetusohjeet.

Olen ammatiltani liikunnan ja terveystiedon lehtori. Päivätyön ohessa olen ohjannut voimistelua monia vuosia eri seuroissa, tällä hetkellä olen Olarin Voimistelijoiden esiintyvien ja kilpailevien aikuisryhmien, Olénaiset ja Ouut, valmentaja ja koreografi. Olen tehnyt monia koreografioita erilaisiin näytöksiin ja kilpailuihin. Suomen Voimisteluliitossa toimin kouluttajana ja luottamushenkilönä.

Lue kenttäohjelman esittely täältä.

 

"Tehtävämme on koostaa ikimuistoinen näytös."