Raija Nurmi ja Terttuli Virtanen

Hallinäytös - Arjen ylistys

 

Olen Raija Nurmi, tehnyt päivätyöni fysioterapian opettajana ja harrastanut voimistelua Turun Naisvoimistelijoissa koko ikäni. Olen toiminut Naisvoimistelijoissa monenlaisissa rooleissa ja tehtävissä aina rivivoimistelijasta puheenjohtajaan. Olen myös tehnyt koreografioita kenttä-, halli- ja teatterinäytöksiin sekä joukkuevoimistelukilpailuihin. Tällä hetkellä olen ohjannut jo yli 10 vuotta Turun Naisvoimistelijoiden Golden Age-ryhmää. Olen myös mukana joukkuevoimistelujoukkue Tixian valmennustiimissä.
Olemme Terttulin kanssa tehneet aikaisemmin yhdessä seniorien halliohjelman ”Tanssiaiset” Lausannen Gymnaestradaan 2011.

 

Olen Terttuli, alias Terttu-Liisa Virtanen, liikuntaneuvos. Voimistelun ja tanssin kipinän sain jo lapsena Turun Urheiluliitossa, ”Lahjan tytöissä”. Maineikkaan naisvoimistelunohjaajan Lahja Salvianderin innoittamana lähdin luotsaamaan 50 vuotta sitten Säkylän Naisvoimistelijoiden lasten ja nuorten voimistelua ja tanssia oman päivätyöni Säkylän yhteiskoulun ja lukion liikunnan ja terveystiedon opettajan työn ohella. Liiton ja alueen naisvoimistelutoiminta imaisi myös minut mukaansa kouluttajan, koreografin ja valmentajan rooleissa. Eläkkeelle jäätyäni ystäväni Raija Nurmen innoittamana löysin Golden Age Gym Festival -tapahtuman, johon naisista ja miehistä koostuvan ryhmäni kanssa olen neljä kertaa osallistunut.