Voimistelun ja tanssin Lumo

Voimistelun ja tanssin Lumo -finaali saapuu kesällä 2018 myös Turkuun, osaksi Suomi Gymnaestradaa. Iloisessa ja energisessä Lumo-finaalitapahtumassa nähdään voimistelua ja tanssia kaikessa moninaisuudessaan ja koetaan yhdessä esittämisen riemua. Lumo-tapahtumissa on mukana tanssin kilpailu sekä Gym for Life -sarjat. Suomi Gymnaestradan Lumo-finaali järjestetään Marli Areena -jäähallissa Kupittaalla. Perjantaina 8.6. kisataan tanssin sarjoissa ja lauantaina 9.6. Gym for Life -sarjoissa.

Lumossa ei järjestetä joukkuekohtaisia harjoituksia, vaan kilpailupäivän aamuna on vapaa alueeseen tutustuminen. Perjantaina tanssin kilpailu kilpaillaan kello 13-17 ja lauantaina Gym for Life-kisailu kello 13-16.

Kaikki Lumon osallistujat ilmoittautuvat Suomi Gymnaestradaan ja tarvitsevat osallistujapassin: joko 4 päiväksi tai 1 päiväksi. Passit, koulumajoitus ja aterialipukkeet tilataan seuran kautta muun tapahtuman ilmoittautumisaikataulun mukaan. Lisäksi Lumon eri sarjoihin ilmoittaudutaan Kisapalvelun kautta 5.3.-15.4. Kaikilla Lumon osallistujilla tulee olla lisenssi.

Vuoden 2017 Lumo-finaali järjestettiin huhtikuussa Mikkelissä.

Lue Lumosta lisää täältä.

Lipunmyynti on alkanut. Osta lippusi ennakkoon TÄÄLTÄ!

Marli Areena

Marli Areenan esiintymisalueella on sininen Taraflex-matto. Alueen koko on 21 m x 42 m. Kyseessä on jäähalli, joten katsomoita on joka suunnassa.