Näytökset

Kenttäohjelmien lisäksi ryhmät voivat esiintyä kaupunkilavoilla, seurojen omissa hallinäytöskokonaisuuksissa tai iltanäytöksissä. Kaupunkilavat ovat kaikille avoimia esiintymispaikkoja, jonne ilmoittaudutaan sitovien ilmoittautumisten yhteydessä. Seurojen hallinäytöskokonaisuuksiin sekä iltanäytöksiin ja lasten näytöksiin on erillinen haku, hakulomake löytyy täältä.

Iltanäytökset esitetään perjantaina ja lauantaina. Perjantaina vuorossa on kaksi teatterinäytöstä Turun kaupunginteatterin päänäyttämöllä. Lauantaina puolestaan näytöselämys on koettavissa Marli Areenalla sekä ulkolavalla. Tässä ohessa näytösten teemat:

Teatterinäytös: ”Mikään ei mun hulluuttani muuta”

Aika: perjantai 8.6.2018 illalla (2 esityskertaa)

Paikka: Turun kaupunginteatteri, päänäyttämö

Haemme: Kokeilevia, kauniita, herkkiä, voimakkaita ohjelmia. Monipuolisia voimistelu- ja tanssiesityksiä, jotka ihastuttavat katsojia

 

Hallinäytös: ”Rock, rauha, rakkaus”

Aika: lauantai 9.6.2018 illalla

Paikka: Marli Areena -jäähalli, yleisöä joka puolella 
Haemme erilaisia sporttisia, vauhdikkaita, raikkaita, koskettavia eri lajien ohjelmia. Monipuolisia voimistelu- ja tanssiesityksiä, taitoa ja liikunnan riemua

 

Lasten ohjelmien näytös: "Ihme ja kumma"

Aika: lauantai 9.6.2018 päivällä (2 esityskertaa)

Paikka: ulkolava

Valloittavia lasten voimisteluesityksiä

 

Näytöksiin valitaan ohjelmat hakumenettelyllä. Hakemukset tulee olla perillä 15.11.2017 mennessä. Hakulomake löytyy täältä.