Oheisohjelma

Lukuisten näytösten ja esiintymismahdollisuuksien lisäksi Suomi Gymnaestrada tarjoaa myös oheisohjelmaa niin osallistujille, katsojille kuin satunnaisille ohikulkijoillekin. Näytösten lomassa tapahtumassa järjestetään erilaisia kokeilupisteitä, koulutuksia, workshopeja sekä viihteellistä iltaohjelmaa.

Kupittaan urheilupuiston alue täyttyy monipuolisista kokeilupisteistä, joihin jokaisen, iästä ja lajitaustasta huolimatta, on mahdollista tulla temppuilemaan ja kokeilemaan eri lajeja. Ohjaajille ja seuratyöntekijöille on puolestaan tarjolla koulutuksia ja workshopeja eri aiheista. Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi ulkolavoilla on luvassa viihteellistä iltaohjelmaa, jossa pääsee viettämään aikaa niin vanhojen kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa.

Skills Arena

Voimistelun Suomi Gymnaestrada esittelee monipuolisesti voimistelun koko kirjon. Tapahtumassa avautuu ensimmäisen kerran myös uusi Kisakallion, Voimisteluliiton, Gymnastican ja Gymnovan yhteistyössä toteuttama voimistelun kokeilualue, Skills Arena.

Skills Arena on kaikille avoin, ja se koostuu neljästä erilaisesta ja eri ikäryhmälle sopivasta alueesta. Alle kolmivuotiaat pääsevät liikkumaan Baby Gym -alueella, 3 6-vuotiaat Kids Gym alueella, 7 – 14 -vuotiaat Skills Gym -alueella ja yli 15-vuotiaat Urban Gym-alueella. Skills Arena rakentuu Marli-areenan harjoitushalliin, ja siellä voit hyppiä, pomppia, kieriä ja vieriä, roikkua renkaissa, kokeilla ilmavolttirataa, heittää kuperkeikkaa ja kärrynpyörää ja tehdä vaikka mitä muuta!
 
Skills Arenalla käytetään pääasiassa uusia GYMNOVA tuoteperheen välineitä ja telineitä, joita seuroilla on mahdollisuus varata ennakkoon ja hankkia käyttöönsä tapahtuman jälkeen. Paikalla on voimisteluseurojen ohjaajia, jotka neuvovat ja takaavat, että alueen käyttö on kaikille turvallista.Ystävyyden ilta

Voimisteluystävien kohtaaminen kesäillassa lauantaina 9.6. klo 20.30 Ravintola Kupittaan Paviljongilla, Turussa.
 
Tule tapaamaan voimisteluystäviä läheltä ja kauempaa. On aika vaihtaa kuulumisia, aika muistella ja nauttia tästä hetkestä yhdessä. Kesäillassa iloisia tapaamisia, ruokaa ja juomaa, musiikkia. 
 
Ystävyyden ilta on voimisteluseurojen toimijoille, johtokuntien jäsenille, ohjaajille, liiton luottamushenkilöille, entisille ja nykyisille, aveceille ja ystäville.
 
Illalliskortit:
Suomi Gymnaestradan osallistujapassilliset 40 €/hlö ja muut 50 €/hlö 
Illalliskortti sisältää tervetulomaljan, kevyen illallisen seisovasta pöydästä (Välimeren menu) ja lasillisen viiniä. 
Muut juomat erikseen baarista. Rajoitettu osallistujamäärä. 

Illalliskorttitilaukset: helena.hirvonen(at)voimistelu.fi
Pukukoodi: smart casual