Oheisohjelma

Lukuisten näytösten ja esiintymismahdollisuuksien lisäksi Suomi Gymnaestrada tarjoaa myös oheisohjelmaa niin osallistujille, katsojille kuin satunnaisille ohikulkijoillekin. Näytösten lomassa tapahtumassa järjestetään erilaisia kokeilupisteitä, koulutuksia, workshopeja sekä viihteellistä iltaohjelmaa.

Kupittaan urheilupuiston alue täyttyy monipuolisista kokeilupisteistä, joihin jokaisen, iästä ja lajitaustasta huolimatta, on mahdollista tulla temppuilemaan ja kokeilemaan eri lajeja. Ohjaajille ja seuratyöntekijöille on puolestaan tarjolla koulutuksia ja workshopeja eri aiheista. Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi ulkolavoilla on luvassa viihteellistä iltaohjelmaa, jossa pääsee viettämään aikaa niin vanhojen kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa.

Skills Arena

Monipuolisesti voimistelun kirjon tarjoamassa tapahtumassa avautuu ensimmäisen kerran myös uusi Kisakallion, Voimisteluliiton, Gymnastican ja Gymnovan yhteistyössä toteutettava Skills Arena, joka rakentuu Juissi-halliin.

Arena tulee olemaan kaikille avoin voimisteluympäristö, joka koostuu neljästä erilaisesta ja eri ikäryhmälle sopivasta voimisteluun ja motoristen taitojen kehittämiseen inspiroivasta alueesta. 

Alueet ovat alle kolmivuotiaille tarkoitettu Baby Gym. 3-6-vuotiaille suunniteltu Kids Gym, Skills Gym 7-14 -vuotiaille ja yli 15 -vuotiaille suunnattu Urban Gym-alue. 
 
Skills Arenan alueilla tullaan pääasiassa käyttämään uusia GYMNOVA tuoteperheen välineitä ja telineitä, joita seuroilla on mahdollisuus varata ennakkoon ja hankkia käyttöönsä tapahtuman jälkeen. 
 
Skills Arenan suunnittelusta vastaavat Voimisteluliitosta Veera Kainulainen ja Satu Åkerlund ja Kisakallion Urheiluopistolta Pauliina Vastamäki, Jussi-Pekka Kinnunen ja Tiina Vuori.

Lisätietoja tästä.