Voimistelupäivien kilpailupäivät

Voimistelupäivät kisataan Kupittaan Urheiluhallissa sekä Kupittaan Palloiluhallissa. Kilpailut käynnistyvät torstaina ja päättyvät sunnuntaina.

Kupittaan Palloiluhallissa kisataan naisten telinevoimistelussa, miesten telinevoimistelussa, akrobatiavoimistelussa ja TeamGymissä. Järjestelyissä liiton kumppanina ovat Pyrkivä Gymnastics ja Turun Urheiluliiton telinevoimistelujaosto. 

Kupittaan Urheiluhallissa kisataan joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, rytmisessä voimistelussa ja trampoliinivoimistelussa. Järjestelyissä liiton kumppanina on Lahjan Tytöt. 

Suomi Gymnaestradan Voimistelupäiville on ilmoittautunut 31.1. mennessä reilut 2300 osallistujaa. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan 15.4. saakka. Tämän jälkeen ei Voimistelupäiville voi enää ilmoittautua.  Voimistelupäiville ilmoittaudutaan, osallistujapassit ja ateriat yms. tilataan seuroittain Gympin (seuran yhteyshenkilö) kautta. Ilmoittautumiset oman seuran Gympille tulee tehdä jo hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan päättymistä, jotta Gymppi ehtii tehdä ilmoittautumisen määräaikaan mennessä.

Lajien eri luokkien kilpailupäivät löydät tältä sivulta. Liitto pidättää oikeuden tarkistaa ja tehdä tarvittavat muutokset aikatauluihin heti jälki-ilmoittautumisajan päätyttyä huhtikuussa, mikäli ilmoittautumistilanne sitä vaatii. Mikäli jonkin luokan kilpailupäivä vaihtuu, voi ko. osallistujan päiväpassin tällöin vaihtaa toiselle päivälle. Tästä tulee ilmoittaa oman seuran Gympille, jonka tulee tehdä korjaus 30.4. mennessä.   

Voimistelulajien kilpailuluokkiin ilmoittaudutaan Kisapalvelun kautta. Kisapalvelu on auki 5.3. – 15.4. Tämän jälkeen Voimistelupäiville ei voi enää ilmoittautua. Huomioitavaa on, että viimeinen ilmoittautumispäivä (15.4.) on sunnuntai. Ilmoittautumisasioissa autamme vielä perjantaina 13.4. 

Tässä lajeittain eri luokkien kilpailupäivät (trampoliinivoimistelun tiedot tulevat mahdollisimman pian): 

Akrobatiavoimistelu 
To 7.6.: Stara, 1. luokka ja 2. luokka
Pe 8.6.: Akropuu luokat 1 – 3 (ulkolavat)
La 9.6.: 3. luokka ja 4. luokka

Miesten telinevoimistelu 
To 7.6.: Stara
Pe 8.6.: 3. luokka, 4. luokka, 4. luokka eliitti, 5. luokka nuor/vanh, 6. luokka, joukkue ja ikämiessarja
La 9.6.: 2. luokka
Su 10.6.: 1. luokka

Naisten telinevoimistelu 
To 7.6.: Stara, kilpalinja B vanhemmat, maajoukkuelinja 5. luokka, katsastus ja timanttitesti
Pe 8.6.: kilpalinja B nuoremmat, C vanhemmat, E nuoremmat ja vanhemmat, F nuoremmat ja vanhemmat, G nuoremmat ja vanhemmat, aikuiset ja timanttitesti
La 9.6.: kilpalinja C nuoremmat, D nuoremmat, D vanhemmat, maajoukkuelinja 2. luokka, 3. luokka ja 4. luokka
Su 10.6.: kilpalinja E joukkue, F joukkue ja G joukkue 

TeamGym 
To 7.6.: 3. luokka
Pe 8.6.: 4. luokka, 5. luokka, 6. luokka, kilpaharraste ja Masters
La 9.6.: Stara, 1. luokka, 2. luokka

Joukkuevoimistelu 

Pe 8.6.: 8 – 10-v. ja 10 – 12-v. mestaruuskilpailu (kategoriat 5 – 10)
L
a 9.6.: 10 – 12-v. mestaruuskilpailu (kategoriat 1 – 4)
Su 10.6.: Stara 

Kilpa-aerobic
La 9.6.: ND 9 – 11-v. mestaruuskilpailut
Su 10.6.: Stara

Rytminen voimistelu

To 7.6.: yksilöt 4. luokka ja 2. luokka
Pe 8.6.: yksilöt 5. luokka ja 1. luokka 
La 9.6.: yksilöt 3. luokka 
Su 10.6.: yksilöt 6. luokka, joukkueet, Stara

Trampoliinivoimistelu 
Pe 8.6.: yksilökilpailu 1 – 3 luokat, synkrokilpailut 1 – 2 luokat, Masters junior, Masters senior, lentoaika tytöt, pojat ja aikuiset, WAGC katsastus sekä ikäluokkamestaruus sekä DMT ja Stara