Liikunnan iloa ja lajikokeiluja

Voimistelun Suomi Gymnaestrada tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet kokeilla kaikenlaisia liikuntalajeja ja liikkua yhdessä koko perheen voimin tai vaikka kaveriporukalla, sillä Kupittaan puistoon rakentuu tapahtuman ajaksi maksuton liikunnallinen toimintapuisto.

Toimintapuistossa hyödynnetään Kupittaan hienoja liikuntamahdollisuuksia, ja se rakennetaan yhteistyössä muiden lajiliittojen ja urheiluseurojen kanssa. Toimintapuistossa pääset kokeilemaan muun muassa koripalloa, pesäpalloa, käsipalloa, kaukalopalloa, salibandyä, tennistä, beach volleytä, golfia ja keppihevostelua. Toimintapuiston liikuntapisteet ovat avoinna torstaista sunnuntaihin kaikille tapahtuman osallistujille ja kaupunkilaisille. Lajikokeilujen lisäksi toimintapuistossa on myös tietoa liikunnasta ja testausta.

Suomi Gymnaestradan toimintapuistossa vierähtää helposti kesäinen päivä mukavan yhteisen tekemisen parissa. Miksi et siis haastaisi ystäviä tai työkavereita liikkumaan? Kokeilkaa, saatteko kierrettyä kaikki pisteet ja kokeiltua kaikkia tarjolla olevia lajeja! Päivän voi päättää jäämällä tapahtumatorille syömään ja nauttimaan voimisteluesityksistä ja illan artisteista. Nähdään toimintapuistossa!