Hyppää mukaan ja kerrytä arvokasta työkokemusta.

Tarvitsemme vapaaehtoisia juontajiksi, ohjaajiksi, ohjelma-avustajiksi, rakentamis- ja purkutiimeihin, somistukseen, asiakaspalveluun, kuljetustiimiin, kulunvalvontaan ja moniin muihin mielenkiintoisiin tehtäviin. Tarkemmat kuvaukset työtehtävistä löydät täältä.

Mukaan vapaaehtoisten tiimiin ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat (2002 tai sitä ennen syntyneet) vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Kokemusta vapaaehtoistoiminnasta tai voimistelusta ei tarvita. Riittää, että olet kiinnostunut kokemaan ja rakentamaan kanssamme ikimuistoista tapahtumaa!

Jokainen vapaaehtoinen saa ruoat (työpäiville), paidan, todistuksen, mahdollisuuden osallistua kiitostilaisuuteen sekä vapaaehtoispassin työpäiville.

Tarjoamme kaikille vapaaehtoisille mahdollisuuden maksulliseen koulumajoitukseen. Hinta on kolmelta yöltä (to-su) yhteensä 25€ sisältäen aamupalat. Vapaaehtoisilla on myös mahdollisuus omakustanteiseen hotellimajoitukseen. Suomi Gymnaestradan hotellien myynnistä vastaa Visit Turku ja hotellin varaaminen tapahtuu tällä lomakkeella. Varaus- ja peruutusehtoihin voit tutustua täällä.

Voit virittäytyä tunnelmaan lukemalla vuoden 2015 Gymnaestradassa mukana olleiden vapaaehtoisten kokemuksia täältä.