Vuosi Suomi Gymnaestradaan -tapahtuma valtaa Turun keskiviikkona

2.6.2017

Luvassa voimistelukokeilua, kesäjumppia sekä rekan bongausta. Turku täyttyy voimistelun riemusta jo 7.6.2017, tule mukaan.

 

Luvassa voimistelukokeilua, kesäjumppia sekä rekan bongausta. Turku täyttyy voimistelun riemusta jo 7.6.2017, tule mukaan.

Suomi Gymnaestradan nettisivuilta tuttu countdown-laskuri sen viimeistään kertoo; Ensi viikolla kesän 2018 ykköstapahtumaan, Suomi Gymnaestradaan, on aikaa TASAN vuosi. Tämän kunniaksi voimistelu valtaa Turun keskiviikkona 7.6.2017.

Luvassa on monenlaista ohjelmaa ja menoa koko perheelle!

Seikkailupuisto

Kello 11-15 Seikkailupuistossa pääsee kokeilemaan voimistelua. Kello 12 ja 14 luvassa on koko perheen yhteinen kesäjumppahetki, jonne tervetulleita ovat kaikki lapset aikuisineen. Kello 15 alkaen puistossa on nähtävillä upeita voimisteluesityksiä.

Kupittaan Urheilupuisto

Seikkailupuiston jälkeen voimisteluväki siirtyy Kupittaan Urheilupuistoon, jossa on kaikille avoimet ja maksuttomat kesäjumpat tarjolla kello 18:30 ja 19:15.

Kaksi 45 minuutin jumppaa on rakennettu niin, että ensimmäisessä jumpassa painopiste on terveysliikunnassa. Puoli seitsemän jumpassa huomioidaan erityisesti niskan, hartioiden ja keskivartalon lihaksistoa. Vetreyttäviä, voimaa lisääviä ja venytyksiä ongelma-alueen lihaksistolle. Tunti sopii kaikenkuntoisille, myös miehille.

Kello 19:15 alkavassa jumpassa puolestaan keskitytään kuntoiluun. Jumppa koostuu alkulämmittelystä, aerobisesta, sykettä kohottavasta osuudesta sekä lihaskunto-osuudesta.  Tunnin lopuksi venytellään. Jumpassa ei ole vaikeita askelsarjoja eikä hyppyjä. Lihaskuntoliikkeet kohdistuvat päälihasryhmiin ja ne tehdään kehon omaa painoa hyväksikäyttäen.

Suomi-Liechtenstein-ottelu 

Voimistelu tullaan näkemään myös illan jalkapallo-ottelussa, jossa Suomi kohtaa Liechtensteinin Veritas-Stadionilla kello 19 alkaen.

Bongaa Suomi Gymnaestrada-rekka

Näiden lisäksi Turussa kulkee Suomi Gymnaestrada-rekka, jossa lavalla nähdään voimistelua sekä tapahtumatanssia. Bongaa rekka ja jaa se somessa #sunstrada – Näin olet mukana myös Suomi Gymnaestrada-palkintojen jaossa.

 

Koko päivänä mukana menossa ovat myös seudun upeat voimisteluseurat; Lahjan Tytöt, Turun Urheiluliitto, Naantalin Voimistelijat, Turun Jyry, Turun Weikot, Turun Liikuntaseura, Raision Jumpparit, Turun Naisvoimistelijat ja Turun Toverit.