Täältä tullaan, Turku!

29.6.2017

 

Vaikka meneillään oleva kesä on nyt kuumimmillaan (ajoittain jopa sateisimmillaan), on hyvä varmistaa oma osallistuminen kesän 2018 huipputapahtumaan – Voimistelun Suomi Gymnaestradaan.

 

Voimistelun Suomi Gymnaestrada valmistuu huolella, mutta varmasti. Osallistujapassien hinnat on nyt selvillä. Myös muita nippelitietoja on sadellut nettisivuille alkukesän aikana, lisää tietosadetta on vielä luvassa.

Innokkaita Gymppejä eri seuroista löytyy jo runsain mitoin, täältä voit käydä katsomassa oman seurasi/lähimmän seurasi Gympin yhteystiedot ja kysyä mahdollisuuksista päästä mukaan ensi kesän suurtapahtumaan.

Turkuun rantautuu näillä näkymin jopa 10 000 voimistelijaa ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä väriä on odotettavissa niin esiintyjien kuin kouluttajienkin saralla. Lisäksi voimistelu liikuttaa Turun seudulla satoja, ellei jopa tuhansia, ohikulkijoita ja lajiin tutustujia.

Osallistua pystyt monin tavoin tähän voimistelun suurtapahtumaan. Täältä löydät lisätietoa osallistujapasseista sekä niiden hinnoista. Täysin taivasalla ei kenenkään tarvitse yöpyä, siksi majoitustietoa löydät täältä. Nälkä kun kurnii, on ateria-asiaakin ehditty tämän verran rakentaa. Tai jos mielesi tekee lähteä kartuttamaan työkokemuksiasi vaikka vapaaehtoisena, aukeaa tulevana syksynä vapaaehtoishaku, jossa on mahdollisuus päästä kiinni monenlaisiin hommiin.

Tapahtuman kruununa toimii kenttäohjelmien kirjo. Kenttäohjelmia onkin luvassa kahdeksan, lisäksi on senioreille suunnattu hallinäytös. Näihin kaikkiin voit tutustua täältä, ja ilmaista innokkuutesi vaikka seuran Gympille ja kysellä mahdollisuuksia päästä mukaan haluamaasi kenttäohjelmaan. Kenttäohjelmat ovat aina näyttäviä kokonaisuuksia, jotka kesällä 2018 värikkäästi valtaavat Turun Kupittaan urheilupuistossa lepäävän Veritas-stadionin.

Nyt innolla ja innokkaasti mukaan! Lisätietoa tapahtumasta satelee myös hiljalleen pitkin kesää.

Ja mikäkö se Voimistelun Suomi Gymnaestrada on? Täältä löydät siihen tiivistetyn vastauksen.