Oletko jo mukana?

31.7.2017

Nyt on loistava mahdollisuus hypätä voimistelun maailmaan ja lähteä mukaan Voimistelun Suomi Gymnaestrada-suurtapahtumaan. Voimistelusta on moneksi, se sopii jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Voimistelun Suomi Gymnaestradasta löytyy jokaiselle jotain.

Kyselyjä onkin tullut, että miten mukaan pääsee. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä lähiseuraasi, tarkemmin ottaen lähiseurasi Gymppiin, joka voi opastaa sinua eteenpäin ja kertoa mahdollisuuksistasi juuri kyseisen seuran riveissä lähteä Turun tapahtumaan kesällä 2018.

Täältä löydät kaikki Gympit listattuna. Päivitämme listaa aika ajoin, joten pysyhän kuulolla. Voit myös ottaa yhteyttä lähiseuraasi ja kysellä heidän osallistumistaan tapahtumaan.

Osallistuja-sivuilta löydät tietoa osallistujapasseista, majoitusvaihtoehdoista jne. Käy tutustumassa. Päivitämme niitä sivuja koko ajan, joten lisätietoa on myös luvassa syksyn aikana.

Ja jos et halua voimistella, vaan muuten aistia suurtapahtuman tuntua, voit vallan hyvin hypätä lukuisten vapaaehtoisten joukkoon. Vapaaehtoisten voimalla tapahtuma nousee loistoonsa. Vapaaehtoisena voit osallistua moninaisiin tehtäviin ja kartuttaa kokemuspankkiasi, kenties kerätä työkokemusta. Vapaaehtoisten hausta on luvassa lisätietoa syksyn aikana.

Tervetuloa mukaan! Nyt on aika liikkua, liikuttua ja liikuttaa! Innosta ystäväsikin mukaan kesän 2018 huipputapahtumaan ja tulkaa yhdessä kokemaan jotain ainutlaatuista.