Hyvä esiintymisasu välittää tunnelman

9.8.2017
Kenttäohjelmien esiintymisasut tulevat syksyllä tilattavaksi (tästä lisätietoa myöhemmin), mutta asujen ilmeet ovat jo selvillä (ne löydät jokaisen kenttäohjelman esittelyn yhteydestä).

Hyvä esiintymisasu auttaa välittämään ohjelman sanomaa katsojalle ja viimeistelee kokonaisuuden. Näin toteaa Choparin asiakaspalvelija Maiju Vinni, joka on ollut mukana rakentamassa suunnittelijoiden ja ompelijoiden kanssa Voimistelun Suomi Gymnaestradan kenttäohjelmien esiintymisasuja.

Suomi Gymnaestradassa nähdään todellista väriloistoa kenttäohjelmissa, mutta asujen valmistuminen ei ole ollut nopeaa. Se on ollut huolellista ja tarkkaan harkittua, jotta esiintyjälle kuten myös katsojallekin jää vahva ja positiivinen tunne. Siksi työ asujen eteen aloitettiin jo hyvissä ajoin, melkein kaksi vuotta ennen itse tapahtumaa. Chopar on ollut myös tuttu kumppani muita esiintymisasuja voimistelumaailmaan luodessa.

"Toimiva voimisteluasu rakentuu käyttäjän tarpeiden mukaan. Esiintymisasuihin inspiraatiota voi hakea ohjelman teemasta ja tunnelmasta sekä muodin trendeistä", Vinni vinkkaa.

Vinnin koko haastattelu on luettavissa elokuun viimeisellä viikolla ilmestyvässä Voimistelu-lehdessä.