Lähde mukaan musiikkivideotalkoisiin

11.8.2017

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan musiikkivideoon, kun #tsekkaamitkämuuvit-biisille työstetään omaa videota. Suomen Voimisteluliitto kutsuukin nyt yhdessä laulaja-lauluntekijä Ilari Hämäläisen kanssa kaikki innokkaat voimisteluihmiset – ja muutkin suomalaiset – mukaan musiikkivideotalkoisiin.

Voimistelun Suomi Gymnaestrada on suurtapahtuma, joka järjestetään TASAN 300 päivän kuluttua eli 7.-10.6.2018 Turussa. Tapahtumalle Hämäläinen on säveltänyt ja sanoittanut oman nimikkobiisinsä #tsekkaamitkämuuvit, jonka tahdissa tanssitaan Suomen Voimisteluliiton tekemä tapahtumatanssikin.

Nyt Hämäläisen tekemälle #tsekkaamitkämuuvit-biisille ollaan valmistamassa myös omaa musiikkivideota. Niinpä Voimisteluliitto ja artisti toivovat, että kaikenikäiset innostuisivat lähettämään omia videoitaan 1.10.2017 mennessä. Videoista poimitaan sopivimmat klipit lopulliseen musiikkivideoon, joten nyt kannattaa ottaa kamera tai kamerakännykkä valmiuteen ja ryhtyä kuvauspuuhiin. Tässä alla on tarkemmat ohjeet osallistumismahdollisuuksista.

Videoista tulee näkyä vilpittömyys, aitous, yhdessä tekemisen meininki ja hyvä fiilis.

"Olen mielessäni kuvitellut, että siellä saattaisi näkyä riemua, fiilistä ja hetkiä, joissa voi olla hyvinkin intensiivinen tunnelma. Se voi olla vaikka yksittäinen katse tai läpsäys kaverin olkapäälle tai vaikka mummo lastenlasten kanssa. Ihan mitä vain," Hämäläinen vinkkaa.

 

”Biisi kertoo yhdessätekemisen ja -jaksamisen voimasta ja mielialaa nostattavasta magiasta. Hain tekstiin jopa naiiveja sävyjä käyttämällä 'finglishiä' ja 'teinixiä' lyriikassa. Ajatuksessa, että seniori-jumppaajat tanssivat lausetta '…mun baet on niin groovet' on jotain sympaattisen hauskaa, vaikka mukana on toki myös lapsia, nuoria ja aikuisiakin. Tosiasiahan on se että tuo kieli ei sovi edes tällaisen keski-ikäisen rokkarin suuhun – mutta onneksi kaikkia asioita ei tarvitse ottaa elämässä niin vakavasti, varsinkaan kesällä”, Ilari lisää nauraen.

Suomen Voimisteluliitto lähtee innoissaan musiikkivideotalkoisiin mukaan ja toivoo kaikenikäisiä ihmisiä ympäri Suomen hyppäävän haasteeseen myös.

"Voimisteluväestä ja voimistelun suurtapahtumista on aina löytynyt tätä samaa henkeä, mikä #tsekkaamitkämuuvit-biisissä on. Eli sitä hyvää fiilistä, yhdessä tekemistä ja yhdessä olemista. Halusimme ehdottomasti haastaa koko Suomen voimistelijoineen musiikkivideotalkoisiin mukaan. Ensi kesänä Turkuun kokoontuu tuhansia voimistelijoita ympäri Suomen, joten olisi upea saada siitä tunnelmastakin jokin maistiainen tähän videoon", Voimistelun Suomi Gymnaestradan projektipäällikkö Eevakaisa Niemi hehkuttaa.

Voimistelun Suomi Gymnaestrada kokoaa Turkuun kesällä 2018 noin 10 000 voimistelijaa, mukaan menoon on ilmoittautunut myös ulkomaisia voimistelijoita. Neljäpäiväinen tapahtuma pitää sisällään monenlaista kaikenikäisille. Luvassa on muun muassa ilmaisia kokeilupisteitä tutustujille, upeita voimistelunäytöksiä lavoilla ja halleissa, koulutuksia, 70-vuotista taivaltaan viettävä Voimistelupäivät-tapahtuma sekä tanssillisen voimisteliun Lumo-finaali. Myös kymmenkunta kenttänäytöstä täyttää tuhansine voimistelijoineen Veritas Stadionin. 

 

Ohjeet, kuinka toimia:

Kuvaa lyhyt tai pidempi pätkä, jossa välittyy vilpittömyys, aitous, yhdessä tekemisen meininki ja hyvä fiilis. Videoissa voilla odottamista, valmistautumista, ystävien kohtaamista, tsemppaamista, treeneihin lähtemistä, voimistelu ja vaikka voimistelusalitunnelmaa.

Mukaan kuvaustalkoisiin toivotaan IHAN KAIKENIKÄISIÄ taaperoista isomummoihin ja -vaareihin. Mahdollisuuksia on monia, joten nyt vain kuvaamaan.

Videoita voi lähettää WeTransfer-palvelun kautta, kun vastaanottajaksi laittaa osoitteen info@ilarihamalainen.com 

Videoitaan voi lähettää Ilarille aina 1.10.2017 saakka.

Kuvausiloa ja huomioithan, että kuvissa esiintyviltä pitää aina olla lupa.


Kuva: Jouni Nieminen