Kenttäohjelmien kirjo kasvaa

31.8.2017

Miesten ja naisten telinevoimistelu sekä TeamGym saavat oman upean kenttäohjelmansa Voimistelun Suomi Gymnaestradaan. 

Voimistelulajeilla on iso joukko mahdollisuuksia, joiden avulla laji saa näkyvyyttä kesän 2018 voimistelun suurtapahtumassa, Suomi Gymnaestradassa.

Miesten ja naisten telinevoimistelu sekä TeamGym saavat Voimistelun Suomi Gymnaestradaan ikioman kenttäohjelmaosionsa. Tähän kenttäohjelmaan otetaan nyt innolla vastaan lajin parissa kilpailevia, jotka haluavat esiintyä Veritas Stadionilla tuhatpäisen yleisön edessä taitojensa kera. Ikärajaa ohjelmaan ei ole.

Kenttäohjelman koordinaattori, naisten telinevoimistelun lajipäällikkö Satu Murtonen kertoo, että kyseisessä kenttäohjelmassa nähdään muun muassa telinetaituruutta ja näyttävä ilmavolttirata. Järjestäjät toivovat nyt runsaasti ilmoittautumisia lukuisista seuroista ympäri Suomen.

Tärkeää ilmoittautumisessa on kertoa lajinsa lisäksi myös kilpailuluokka, jossa kilpailee. Näin telinepainotteista kenttäohjelmaa rakentavat voivat valmistella kaikille sopivan kokonaisuuden, josta lisätietoa ilmoittautuneille toki pitkin vuotta tihkuu.

Erillisiä asukokonaisuuksia tähän kenttäohjelmaan ei ole, Murtonen toivoo kuitenkin kaikkien voimistelijoiden esiintyvän ohjelmassa seurojensa asusteissa. 

Tämä onkin nyt loistava mahdollisuus Voimistelupäiville tuleville urheilijoille ja tulevaisuuden tähdille päästä mukaan Voimistelun Suomi Gymnaestradaan entistä laajemmin.

Vastaavanlainen kenttäohjelma nähtiin viimeksi Lahdessa vuonna 2013, Sun Lahti-tapahtumassa Koko suurtapahtuman kruunaava kenttänäytöskokonaisuus on aina komeaa katseltavaa. Myös muilla voimistelulajeilla on mahdollisuus näkyä kentällä. Esimerkiksi joukkuevoimistelijoille ja rytmisen voimistelun ryhmille on varta vasten räätälöity Tarja Rasimus-Järvisen luoma Ääretön liike-ohjelma. Eerika Laalo-Häikiön Energian ympäröimä-kenttäohjelmaan toivotaan erityisesti joukkuevoimistelussa tai tanssillisen voimistelun ohjelmissa kilpailleita/esiintyneitä voimistelijoita.

Lisätietoa kaikista kenttäohjelmista löydät täältä. 

Myös kaupunkilavat lajien haltuun

Kaikilla seuroilla ja lajeilla on mahdollisuus esiintyä myös kaupunkilavoilla sekä erilaisissa näytöksissä. Niihin on myös nyt haku käynnissä.

Nyt kaikki ottamaan koko ilo irti tapahtumasta, joka tarjoaa monenlaista voimisteluiloa kaikille! Tämä on meidän kaikkien voimistelijoiden yhteinen tapahtuma - Kesän 2018 liikuttavimmat festarit!

 


Kuva: Akifoto/Sun Lahti 2013