Suomi Gymnaestradassa hypitään ennätys

18.11.2017

200 päivää jäljellä voimistelun suurtapahtumaan.

Tänään lauantaina on jäljellä TASAN 200 päivää voimistelun suurtapahtumaan, Suomi Gymnaestradaan. Tasan 200 päivän päästä liki 10 000 voimistelijaa tausta- ja tukijoukkoineen valtaa Suomen Turun.

Luvassa on neljän päivän aikana monenlaistaaina harrastevoimistelusta huippuvoimisteluun. Tapahtuma alkaa torstaina kulkueen ja avajaisten saattelemana. Torstaina Kupittaan urheilupuiston valtaa myös toimintapuisto, josta löytyy monenlaista toimintaa ja tekemistä yli lajirajojen. Toimintapuistoon on kaikilla vapaa pääsy.

Avajaispäivänä Kupittaalla aiotaan myös tehdä uutta ennätystä, kun tuhannet voimistelijat hyppivät yhtä aikaa hyppynarulla. Kuinka monta saamme hyppimään yhtä aikaa narulla, se jää nähtäväksi. Tarkoitus on kolkutella ennätysovia, joten kuka tahansa voi tulla paikan päälle hyppimään voimisteluväen kanssa.

Rope skipping onkin kuluvana vuonna ollut yksi Suomen Voimisteluliiton tarjoamista kiinnostavista uutukaisuuksista. Hyppynaruopastusta on viety liiton toimesta kuluneen vuoden aikana myös lukuisiin kouluihin ympäri Suomen ja ensi vuonna luvassa on #sunhyppy-kampanja, jossa on mahdollisuus jakaa omia ideoita muiden tietoon.

Nyt on aika hyppiä, enää 200 päivää jäljellä itse H-hetkeen!