Voimistelun suurtapahtuma on perinne

5.1.2018

Oululainen Iina Lepistö on tuttu näky voimistelun suurtapahtumissa. Voimistelu-lehti tapasi Iinan perheineen kesällä 2013 Sun Lahti-tapahtumassa. Tuolloin Iina oli esiintymässä jumppakoululaisten kenttäohjelmassa ryhmänsä kanssa.

Tänä vuonna Iina ja samainen ryhmä, nyt nuorten tanssillisen voimistelun Laventeli-joukkue, saapuvat jälleen suurtapahtumahumuun. Turussa ryhmä esiintyy Eerika Laalo-Häikiön Energian ympäröimä-ohjelmassa. Samassa ohjelmassa Iinalla on myös toinen ohjaamansa ryhmä, Fuksia-joukkue, jota hän on valmentanut jopa 17 vuotta.

Turun tapahtumaa Iina odottaakin innolla. Voimistelun suurtapahtumista on muodostunut hänelle perinne, jonne hän näkee itsensä myös tulevaisuudessa matkaavan.

- Viimeksi minulla oli mukana oma perhekin, mutta tänä vuonna lähden reissuun yksin. Ihanaa se kyllä on, sillä saan nyt nauttia nuorten voimistelureissusta täysin. Neljän vuoden päästä varmaan oma perhe taas on mukana.  

Lue Iinan tarinasta lisää vuoden 2018 ensimmäisestä Voimistelu-lehdestä (ilmestyy helmikuussa). Alla Iinasta ja hänen perheestään tehty juttu vuoden 2013 Voimistelu-lehdessä.Iina Lepistön TOP 3-asiaa voimistelun suurtapahtumissa:

1.Yhteisöllisyys. On ihanaa, ettei tässä sakissa tarvitse selitellä mitään, saman äärellä ollaan. 

2. Suurtapahtumat tuovat myös omaan seuraan yhteisöllisyyttä.

3. Yleisfiilis tapahtumissa. Festaritunnelma. Ihmiset ovat hyvällä fiiliksellä liikkeellä.


Pääkuvassa Iina (keskellä) Laventeli-joukkueensa kanssa.