Näytösvalinnat tehty – Luvassa elämysten sarja

18.1.2018

Näytösvalinnat tulevan kesän Suomi Gymnaestradaan on tehty. Lavoille ja estradeille esiintymään oli todellakin tunkua. Suomen Voimisteluliiton toimihenkilöistä koostuva työryhmä sai liki sata hakemusta kesän näytöksiin.

- Oli kyllä iso ilo huomata, miten paljon saimme laadukkaita hakemuksia. Jouduimme kuitenkin tekemään jonkin verran karsintaa, mutta saimme mielestämme nyt upeat näytöskokonaisuudet.

- Muutama ohjelma on vielä varmistumatta ja ne julkaistaan myöhemmin, mutta luvassa on todellakin elämyksellistä voimistelun iloa, työryhmä kertoo.

Turun kaupunginteatterilla tullaan näkemään perjantaina 8.6.2018 Mikään ei mun hulluuttani muuta-näytös. Kyseiselle näytökselle on varattu kaksi näytösaikaa, jotta kaikki halukkaat pääsevät sen näkemään.

Tähän näytökseen on varmistunut nyt 18 esiintyvää ryhmää. Joukossa on myös kansainvälistä voimistelutaituruutta, sillä esiintyjinä nähdään myös Japanin MGLA sekä Latvian Art Inside. Luvassa on monipuolinen voimistelunäytös, joka pitää sisällään muun muassa rytmistä voimistelua, tanssillista voimistelua, joukkuevoimistelua ja akrobatiaakin.

Lauantaina Marli Areenalla puolestaan nähdään Rock, rauha, rakkaus-näytös, joka niin ikään pitää sisällään pitkälti toistakymmentä esiintyjää. Mukana on myös senioriväen oma Arjen ylistys sekä Lumosta Golden ticketillä valittava esitys. Kansainvälistä väriä tähän näytökseen tuo Kokushikan Universityn miesjoukkue.

Rock, rauha, rakkaus on kokonaisuutena monipuolinen näytös, jossa nähdään useita eri voimistelulajeja. Vauhdikas ja sporttinen kuvaavat tätä näytöskokonaisuutta varsin hyvin.

Lasten oma Ihme ja kumma-näytös pidetään lauantaina kaupunkilavoilla. Valloittavat näytökset pitävät sisällään muun muassa joukkuevoimistelua ja tanssillista voimistelua. Esiintyjäjoukko on noin kymmenen ryhmän kokoinen.

Täältä valitsemalla näytöksen, löydät kaikki näytöksissä esiintyvät ryhmät. Ryhmiin on luvassa vielä joitain lisäyksiä, kun lopulliset varmistukset saadaan. 

Ihme ja kumma-näytös on kaikille maksuton ja avoin. Mikään ei mun hulluuttani muuta- ja Rock, rauha, rakkaus-näytöksiin puolestaan voit lipun lunastaa TÄÄLTÄ. 

Näiden näytöksien lisäksi Marli Areenalla on luvassa perjantain ja lauantain aikana hallinäytöksiä, joissa seurat saavat esitellä toimintaansa. Hallinäytöksissä nähdään useita eri voimistelulajeja.


LIPUNMYYNTI AUKESI, YOUTUBE-VIDEO


Kuva: Akifoto, World Gymnaestrada 2015, FIG Gala