Voimistelupäivien kenttäohjelma - tule mukaan nyt!

20.1.2018

Voimistelupäivien kenttäohjelman koreografiasta vastaa Aliisa Mäkinen yhdessä kaikista lajeista koostuvan tiimin kanssa.

Ohjelmaan osallistuvat seuraavien lajien voimistelijat: naisten telinevoimistelu, miesten telinevoimistelu, akrobatiavoimistelu, trampoliinivoimistelu, TeamGym

Ohjelman vastuukoreografi on Aliisa Mäkinen. Hänellä on apunaan tiimi, jossa on henkilö kustakin telinelajista: Eija Nevanpää (Akro), Ville Almenoksa (Mtv), Siru Lehmuskallio (NTV), Sonia Solismaa (TG) ja Annika Savola (TRA).

Kenttäohjelma on Voimistelupäivien kilpailijoiden tervehdys/tuulahdus, joka avaa sunnuntaina 10.6. ”Tunne liike ” -päätösjuhlan Veritas-stadionin nurmikentällä. Ohjelma on nopeasti opittavissa. Se sisältää voimistelupohjaisia temppuja, liikkeitä ja myös joitain helposti siirrettäviä telineitä.  Se on tanssinomainen voimisteluilottelu kaiken ikäisille tytöille ja pojille, miehille ja naisille. Myös lajien tuomarit voivat osallistua esitykseen.

Esitystä varten ei hankita yhteistä esiintymisasua. Kaikki esiintyvät omien seurojensa yhtenäisissä asusteissa (seura saa päättää oman yhteisen asunsa, ei kuitenkaan mustaa yläosaa). Ohjelma esitetään säällä kuin säällä - jos sataa rankasti, telineitä joudutaan karsimaan.

Ohjelman musiikki on: Home we’ll go – Walk off the Earth.

Kaikilla tulee olla osallistujapassi. Ilmoittautumiset myös tähän ohjelmaan 31.1. mennessä. Ilmoittautuneille seuroille (gympeille) toimitetaan koreografin ohjeistus harjoitteluun. Läpimenot tulee harjoitella seurassa etukäteen.

Sunnuntaina 10.6. on Veritaksella tämän ohjelman yhteisharjoitus klo 8:00 – 9:30, ja kaikkien yhteinen kenraaliharjoitus klo 10:00 – 12:00, ja itse esitys on klo 13:30 – 15:00. Yhteisharjoituksesta voi olla pois, jos oma kilpailusuoritus on juuri tuolloin.