Vaasalaiset tanssivat villisti

31.1.2018

Lasten ikioma näytös Ihme ja kumma pitää sisällään ainakin kymmenen upean voimisteluseuran ohjelman. Yksi näytöksessä esiintyvistä ryhmistä on vaasalainen Vilda. Vasa Gymnastikföreningin Vilda on ryhmä 6-10-vuotiaita harrastevoimistelun tanssijoita.  

Esiintymiskokemusta ryhmälle ei ole vielä kertynyt juurikaan, mutta nyt Vildalla onkin huikea mahdollisuus päästä loistamaan tuhatpäisen suurtapahtumayleisön edessä. Ryhmän ohjelma kantaa nimeä Wild.

Nina Hållfast ja Mariana Grönroos kertovat, että heidän seurastaan (VGF) Suomi Gymnaestradaan saapuu kaikkiaan noin 30 henkeä. Lasten näytöksessä esiintyvä ryhmä valmistautuu tulevan kesän suurtapahtumaan harjoittelemalla ahkerasti.

- Wild-ohjelma on iloinen tanssi, joka kertoo siitä, että on sallittua tanssia niin kuin itse haluaa ja pitää hauskaa. Tähän keskitymme myös treeneissä, Hållfast ja Grönroos kertovat.

Ihme ja kumma-näytös esitetään lauantain (9.6.2018) aikana kahdesti ulkolavoilla. Lisätietoa Ihme ja kumma-näytöksestä päivitetään kevään aikana Suomi Gymnaestradan nettisivuille.

 

Lasten näytöksiin on kaikilla vapaa pääsy, joten toivotaan mahdollisimman runsasta katsojajoukkoa ihastelemaan näitä taidokkaita lapsia upeine esityksineen.