Suurtapahtuma toi rakkaan rinnalle

14.2.2018

 

Voimistelun suurtapahtumasta on moneksi, vaikkapa Amorin enkeliksi. Tämän sai tuta vuonna 1996 Jämsän Naisvoimistelijoiden silloinen puheenjohtaja Tarja Sarkola (silloin omaa sukuaan Ruoho).


Tarja oli ilmoittautunut mukaan seuransa linkiksi Syke100-tapahtumaan. Tammikuussa 1996, puoli vuotta ennen itse suurtapahtumaa, linkeille järjestettiin risteily. Naisia risteilyllä oli kaiken kaikkiaan noin 400, miehiä parisenkymmentä rohkeaa.

Tuolla suurtapahtumaristeilyllä kuitenkin Tarja kohtasi tulevan puolisonsa, Paulin. Paulin tapahtuman järjestelyihin oli rekrytoinut hänen opiskeluaikainen ystävänsä.

Mutta niin vain Tarjan ja Paulin katseet laivalla kohtasivat ja suurtapahtumasta tulikin pariskunnalle oikea rakkauden tapahtuma. Naimisiin Tarja ja Pauli menivät kesällä 1997.

- Viime kesänä meillä oli 20-vuotis hääpäivä, joten aika kohtalokas suurtapahtuma se (Syke100) meille oli, Tarja naurahtaa.

Syke100 ei jäänyt pariskunnan viimeiseksi voimistelun suurtapahtumaksi, vaan Tarja oli mukana vuonna 2006 Sun Svolissa sekä 2013 Sun Lahdessa linkkinä. Vuonna 2015 World Gymnaestradassa pariskunnasta molemmat olivat mukana, Tarja oli mukana Tuusulan Naisvoimistelijoiden Gymppinä sekä kenttänäytöksessä (Valkea lintu) ja Pauli majoituskouluvastaavana.  

Rakkauden täyteistä ystävänpäivää kaikille voimistelun ystäville – ja lämpimästi tervetuloa tulevan kesän suurtapahtumaan Turkuun. Eihän sitä tiedä, jos vaikka tapahtumassa syntyisi uusia rakkaustarinoita...