Backman ja Laine juontavat startin

16.2.2018

 

Suomen suosituimpiin juontajiin lukeutuva kaksikko Lorenz Backman ja Susanna Laine saapuvat Voimistelun Suomi Gymnaestradaan. Kaksikko toimii torstaina 7.6. juontajina tapahtuman startissa.   Kaikkien osallistujien yhteinen Avajaisstartti järjestetään Kupittaalla torstaina 7.6. kello 18 alkaen.

Iloisen, liikunnallisen ja liikuttavan avajaisstartin juontaa tosiaan Backman ja Laine. Juontajan töitä pitkään tehnyt Laine on innolla ja ilolla mukana tapahtumassa.  

- Voimistelu on upeaa katsottavaa ja yleensä kun sitä jää tuijottamaan televisiosta, tekee mieli alkaa venytellä, Laine nauraa.

- Spagaatti lähtee edelleen, jos on hyvin venytellyt, hän lisää.

Juontaja antaakin tapahtumalle suuren arvon, etenkin sen vuoksi kun se liikuttaa myös lapsia ja nuoria.

Laineen ja Backmanin alkujuonnon ja liikuttavan startin jälkeen osallistujat suuntaavat suurin joukoin  tervehtimään kaupunkilaisia Turun keskustaan. Tervehdykseen seurat voivat vapaasti suunnitella ja tuunata asujaan, esimerkiksi huivein ja päähinein. Mielikuvituksen käyttö on sallittua.

Tämän jälkeen lapsille ja nuorille on tarjolla iltaohjelmaa Turun Tuomiokirkon lavalla. Aikuisempaan menoon bileet jatkuvat Kupittaalla Blombergin aukion Tapahtumatorilla. Lisätietoa illan artisteista on luvassa pitkin kevättä, joten pysyhän kuulolla.

Vaikka kesän liikuttavimpien festareiden virallinen startti on kello 18 torstaina, avautuu Suomi Gymnaestradan Tapahtumatori ja Toimintapuisto samaisena päivänä jo kello 12. Turkuun kannattaakin saapua siis hyvissä ajoin. Liikkumaan ja ostoksille pääsee siis jo ennen virallista käynnistystäkin. Turussa tavataan!