Istuvia vaatteita liikkuvalle väelle

23.2.2018

Voimistelun yhteistyökumppanina jo jokusen vuoden kulkenut Sanser on tehnyt nipun Suomi Gymnaestrada 2018-tuotteita.

Kati Nieminen Sanserilta kertoo, että tekstiilituotteissa on haluttu huomioida laadun lisäksi istuvuus.

- Pitää olla tyylikästä, mutta hinta ei saa karata korkeuksiin. Hinta-laatu-suhde on tärkeä tekijä. Mutta Sun Lahdessa kun olin tyttären kanssa, mieleen jäi erityisesti se, että vaatteen tulee olla istuva. Toki kaikille ruumiinrakenteille pitää olla sopivaa, mutta istuvuus on tärkeintä, Nieminen kertoo.

Tamperelainen Sanser on Kati ja Sami Niemisen jo vuonna 1997 perustama yritys, joka on vuosien saatossa muovautunut monenlaiseen. Pääpaino on ollut mainos- ja liikelahjoissa, mutta vuosien varrella yrityksen toimintaa on vahvistettu monenlaisella muullakin. Voimisteluun Nieminen kertookin heidän tutustuneen tyttären voimisteluharrastuksen kautta.

Voimistelusta Kati Nieminen tunnustaa tienneensä aiemmin varsin vähän, mutta mitä enemmän maailmaan upposi, sitä laajemmaksi katse avartui.

- Voimistelu on kyllä todella monipuolinen lajina ja omaa pitkät perinteet. Viime aikoina etenkin akro ja temppulajit ovat nousseet enemmän esiin, hän pohtii.

Suomen Voimisteluliiton ja Sanserin yhteistyö on avannut Sanserin sivuille myös Voimistelukaupan, jossa tarjolla on monenlaisia tuotteita lajin harrastajille. Voimistelukauppaan pääset kurkistamaan tästä linkistä.

Voimistelu ei ole ainoa laji, joka Sanserilla on yhteistyökumppaninaan. Mukana matkassa ovat myös muun muassa jääkiekko ja suunnistus. Tulevan kesän suurtapahtumaa, Suomi Gymnaestradaa, Kati Nieminen kertookin odottavansa innolla. Tapahtumassa Sanserilla on omat myyntipisteensä. Turku-viikon jälkeen yritys pakkaa kojunsa ja siirtyy seuraavan suurtapahtuman äärelle, Jukolan Viesti-tapahtumaan Lahti-Hollola-akselille.

- Mahtava kesä tulossa, mutta vaikka nuo suurtapahtumat työllistävätkin, niin ei niitä oikein työntekona osaa ajatella. Niissä on aivan huikea tunnelma ja meno, että innolla niitä odottaa, World Gymnaestradassakin ahkeroinut Kati Nieminen naurahtaa.