Vielä ehtii mukaan!

28.2.2018

Noin 9000 voimistelijaa on vahvistanut osallistumisensa kesän liikuttavimmille festareille Suomen Turkuun. Meitä on siis jo mahtava joukko, mutta mukaan mahtuu edelleen! Jos siis tiedät jonkun, joka ei vielä ole mukana, vinkkaa ihmeessä jälki-ilmoittautumisen mahdollisuudesta! Ilmoittautua voi nimittäin vielä 15.4. saakka.

Jälki-ilmoittautuneet eli late birdit pääsevät mukaan sunnuntain päätösjuhlaan osallistumalla hilpeän hauskaan ja hikiseen #sunhyppy-kenttäohjelmaan. #sunhyppy on hyvää fiilistä, hyppelyn rytmiä ja narun liikettä sisältävä Rope Skipping -kenttäohjelma, joka esitetään Tunne liike -päätösjuhlassa sunnuntaina 10.6. klo 13.30. 

Ohjelmaan voivat osallistua kaikki yli 12-vuotiaat, jotka eivät ole mukana muissa kenttäohjelmissa.  Lisäksi ohjelmaan toivotaan tapahtuman vapaaehtoisia, jotka eivät ole työvuorossa päätösjuhlan aikaan. Ohjelmaan osallistuvilla tulee olla joko osallistujapassi tai vapaaehtoispassi. Ohjelma harjoitellaan oma-aloitteisesti videoiden avulla, eikä se sisällä vaativia kuvioita. Tapahtuman aikana harjoituksia on lauantaina ja sunnuntaina kello 8-9.

Ohjelman koreografina toimii Rope Skippingin kanssa kouluja kiertänyt Liisa ”Lissu” Lappalainen. Hän kuvailee ohjelmaa näin: Luvassa on sykettä nostattava ohjelma, jossa hypitään helppoja perushyppyjä. Tavoitteena on herättää luuliikunnan avulla koko kenttänäytösyleisö nauttimaan liikunnan riemusta.

Lue lisää ohjelmasta täällä.

Mukaan ohjelmaan ilmoittaudutaan täällä 15.4. mennessä.