Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset pääkaupunkiseudulla

4.4.2018

Lauantaina 7.4. noin 4000 voimistelijaa kokoontuu pääkaupunkiseudulle harjoittelemaan Suomi Gymnaestradan päätösjuhlassa 10.6.2018 esitettäviä voimistelun kenttäohjelmia.

Pääkaupunkiseudun yhteisharjoituksissa pääsemme ensimmäistä kertaa näkemään, miten hienoja kokonaisuuksia olemme rakentamassa ja saamme pienen ennakkokäsityksen siitä, miltä Tunne liike -ohjelmakokonaisuus tulee lopulta näyttämään! Yhteisharjoituksissa saamme myös aistia pikkiriikkisen sitä mahtavaa tunnelmaa, joka syntyy, kun sadat voimistelijat kokoontuvat yhteiseen ohjelmaan, musiikki ja liike yhdistyvät ja kaikki kentällä olijat jakavat yhteisen kokemuksen.

Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset järjestetään neljällä eri hallilla: Pasilan Urheiluhallilla, Myyrmäki-hallissa sekä Myllypuron Pallomyllyssä ja Arena Centerissä. Suurin voimistelijajoukko suuntaa Vantaalle Myyrmäki-halliin, jossa harjoitellaan Elämän voima ja Energian ympäröimä -ohjelmia. Hallikohtaisen ohjelmajaon löydät täältä. Elämän voima ja Energian ympäröimä -ohjelmien voimistelijat harjoittelevat lauantaina myös finaalia, mutta muiden ohjelmien voimistelijat harjoittelevat finaalia vasta itse tapahtumassa Turussa.

Vaikka jakaannumme moneen paikkaan, jokaisessa harjoittelupaikassa on liikkeellä paljon ihmisiä. Tarvitaan siis jonkin verran kärsivällisyyttä, pikkuisen pitkää pinnaa ja hitunen joustavuutta, jotta saadaan kaikki sujumaan mukavasti ja sutjakkaasti. Tärkeää on ilmaantua oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja ottaa jännittävästä yhteisharjoitustilanteesta kaikki ilo irti! Tarkemmat ohjeet löydät täältä, ja omalta gympiltäsi voit aina kysyä lisää tietoa.

Tervetuloa Helsinkiin ja Vantaalle!