10 000 voimistelijaa Turkuun!

18.4.2018

 

Voimistelu valloittaa Turun 7. - 10.6.2018, kun kaupunkiin saapuu 10 000 voimistelijaa esiintymään, kilpailemaan, tapaamaan toisiaan ja viihtymään

Suomi Gymnaestradan osallistujien ilmoittautumisaika umpeutui sunnuntaina 15.4. Tapahtuman on nyt tulossa noin 10 000 voimistelijaa lähes kahdestasadasta voimisteluseurasta ympäri Suomen. Viisi suurinta osallistuvaa seuraa ovat

1. Tampereen Voimistelijat

2. Lahjan Tytöt (Turku)

3. Olarin Voimistelijat

4. Kuopion Reippaan Voimistelijat

5. Espoon Telinetaiturit

Voimisteluväkeä ei matkanteko pelota, sillä mukaan tullaan niin Sodankylästä, Kalajoelta kuin Joensuustakin. Liikkeelle Turkua kohti lähdetään omilla tilausbusseilla, autoilla, junalla ja jopa lentäen.

Turku siis todellakin täyttyy voimistelusta ja voimistelijoista kesäkuun alussa! Luvassa on kaikkien aikojen liikuttavimmat festarit, sillä 10 000 voimistelijan lisäksi Kupittaanpuistoon ja muille tapahtumapaikoille odotetaan tuhansia kaupunkilaisia ja Turussa vierailevia turisteja. Osallistumismahdollisuuksia on laidasta laitaan, sillä mukaan voi tulla katsomaan, kokeilemaan, liikkumaan tai vaan viihtymään, ja ohjelmaa on ihan kaikille aina vauvasta vaariin!

Lipunmyynti maksullisiin näytöksiin ja kilpailuihin on hyvässä vauhdissa, ja liput kannattaakin ostaa hyvissä ajoin! Lisää tietoa esityksistä löydät täältä. Maksullisten esitysten lisäksi tarjolla on maksuttomia voimisteluesityksiä neljällä kaupunkilavalla. Muistathan erityisesti lapsille ja lapsenmielisille suunnatun Ihme ja kumma -näytöksen! Se esitetään lauantaina 9.6. Kupittaanpuistossa tapahtumatorin lavalla klo 12.30 ja Tuomiokirkon lavalla samana iltana klo 18.