Lapset harjoittelevat Kempeleessä

20.4.2018

 

Sunnuntaina 22.4. parisataa lasta kokoontuu Kempeleen uudelle Zemppi Areenalle harjoittelemaan Tahdon tietää kaiken, Valon leikki ja Salaperäinen labyrintti -kenttäohjelmia. Mukana yhteisharjoituksissa on myös aikuisia, sillä Tahdon tietää kaiken on perheliikunnan kenttäohjelma, jossa alle kouluikäiset lapset pääsevät liikkumaan yhdessä äidin, isän tai muun aikuisen kanssa.

Perheliikuntaohjelmassa on mukana Suomi Gymnaestradan nuorimmat osallistujat, osa vasta 2017 syntyneitä! Valon leikki on 7 - 12-vuotiaden voimistelukoululaisten ohjelma ja Salaperäisessä Labyrintissä on mukana 7 - 12-vuotiaita voimistelukoululaisten lisäksi myös rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun harrastajia.

Kemepeleen harjoitusten jälkeen seuraava yhteisharjoituskerta onkin sitten Turussa Voimistelun Suomi Gymnaestradan käynnistyttyä. Kaikkia kenttäohjelmia harjoitellaan perjantaina 8.6. ja lauantaina 9.6., jotta kaikki on sitten valmista sunnuntaina 10.6. esitettävässä päätösjuhlassa. Tapahtuman aikaisen harjoitteluohjelman löydät täältä.