Lumon tuomaristoon kansainvälistä näkemystä

3.5.2018

Suomi Gymnaestradan Lumo-finaaliin on tulossa kisaamaan 82 tanssin ja esittävän voimistelun ryhmää. Marli Areenalla kilpailee perjantaina 8.6. klo 13:00 alkaen 42 joukkuetta tanssin sarjoissa, ja lauantaina 9.6. klo 13:00 alkaen 40 joukkuetta Gym for Life -sarjoissa.

Tuomaristoon saadaan kansainvälistä väriä, kun Gerold Oppold Saksasta saapuu arvioimaan niin tanssin kilpailun kuin Gym for Life -sarjojen esityksiä. Gerold on kansainvälisesti arvostettu monipuolinen toimija voimistelun ja tanssin maailmassa. Vuosi sitten hän toimi palautteenantajana Norjassa järjestetyssä kansainvälisessä World Gym for Life -tapahtumassa yhdessä Suomen Liisa Ahlqvist-Lehkosuon kanssa. ”Gerold tuo kansainvälistä näkemystä Lumo-tapahtumaan. Hän on innovatiivinen esittävän voimistelun osaaja. Hän on auttanut Saksassa lukuisia esittävän voimistelun ryhmiä ja hänen oma ryhmänsä on esiintynyt paljon myös kansainvälisesti mm. Japanissa ja Australiassa”, hehkuttaa Liisa.

Lumosta valitaan Golden Ticketillä kolme ryhmää esiintymään lauantai-illan Rock, rauha, rakkaus -näytökseen. Valinnan suorittavat tuomarit ja arvioitsijat.

Lumo-finaaleihin pääsee kannustamaan ja jännittämään osallistujapassilla (4-päivän tai ko. päivän) tai pääsylipulla.

Yhden päivän pääsylippu Marli Areenalle maksaa 10 euroa (alle 7-vuotiaat ilmaiseksi).

Pääsyliput myy lippu.fi