Kun näet kameran, näytä sun fiilis!

8.5.2018
Ensi kesän ykköstapahtumaa Suomi Gymnaestradaa on taltiomassa mahtava joukko ammattilaisia ja vapaaehtoisia. Valokuvauksesta vastaavat Milla Vahtila, Jere Satamo, Ville Lahtinen ja Niko Sieppi. Voimisteluväelle monista tapahtumista tuttu Milla kuvaa ensisijaisesti Voimistelupäiviä, kun taas Rabbit Visual, eli Jere, Ville ja Niko kiertävät kuvaamassa kaikkea muuta: kenttänäytösharjoituksia, voimisteluesityksiä, puistojumppia, artistien esityksiä ja tietysti meininkiä ja tunnelmaa ihan yleisesti.
Voimistelun suurtapahtuman videoinnista vastaa Joenrinne Films, jonka vetohahmolla Eero Joenrinteellä on yksi toive tapahtumaan saapuvalle voimisteluväelle: " Kun näet meidät kuvaamassa, juokse kameraa kohti täyttä vauhtia ja näytä meille minkälainen fiilis sinulla on", Eero Joenrinne kannustaa. Joenrinteen tavoitteena on nimittäin napata hymyä ja hyvää fiilistä tapahtumasta kilometrikaupalla. "Turun tapahtuma on ehdoton kohokohta kalenterissani tällä hetkellä. Hyvä fiilis välittyy jo nyt ohjelmia treenaavista jumppareista. Voin vain kuvitella, miten magee meininki ja yhteenkuuluvuuden tunne on tuhansissa jumppareissa kesäkuun alussa", mies fiilistelee.  

Eeron tiimeineen sekä videokameroineen ja kuvauskoptereineen voit siis bongata tapahtuman sykkeessä. Lisää Eerosta ja muista tapahtuma-alueella olevista henkilöistä voit napata ripauksen tuoreesta Voimistelu-lehdestä.