Kupittaanpuistoon jumppaamaan!

28.5.2018

Kesäkuun alussa Turun Kupittaanpuisto on täynnä liikuntamahdollisuuksia, kun voimistelun suurtapahtuma rantautuu kaupunkiin! Ensimmäinen Suomi Gymnaestradan puistojumppa järjestetään jo keskiviikkona 6.6. klo 18 - siis päivää ennen tapahtuman alkua. Keskiviikon puistojumpan teemana on perheliikunta, ja sinne voit tulla yhdessä lapsen kanssa.

Torstaina 7.6. jumpataan kaksi tuntia iltapäivällä. Ensimmäinen, klo 15 alkava tunti on Powergym - rankka, hikinen, hieman haastavakin mutta hauska ryhmäliikuntatunti. Powergymin jälkeen rauhoitutaan kehonhuoltoon, jota tulee ohjaamaan kansanedustaja Saara-Sofia Siren.

Perjantaina 8.6., lauantaina 9.6. ja sunnuntaina 10.6. päivän ensimmäinen tunti on jo klo 8, ja siinä keskitytään liikkuvuuteen, liikehallintaan ja tukilihasten voimaan. Powergymiä pääsee uudestaan kokeilemaan lauantaina klo 12, kun taas perjantaina klo 17 ja sunnuntaina klo 12 saa tanssahdella tanssitreenin tahtiin.

Tarkemmat tuntikuvaukset ja ohjaajien esittelyt löydät täältä. Puistojumppa-alue on merkitty tapahtuma-alueen karttaan numerolla 21. Kartat löydät täältä.

Jumpat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ota oma jumppa-alusta ja juomapullo mukaan. Muuten et tarvitse kuin iloista mieltä.

Tervetuloa!