Suurtapahtuma vaikuttaa pysäköintiin ja liikenteeseen

29.5.2018

Kupittaanpuiston pysäköintipaikat ovat voimistelun suurtapahtuman käytössä kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Voimistelun suurtapahtuma tuo Turkuun 7. – 10.6. 10 000 voimistelijaa ja valtavasti tekemistä, näkemistä ja kokemista! Tapahtuma starttaa torstaina 7.6., ja avajaiskulkueen ajan klo 18.30 – 19.30 Uudenmaankadun keskustaan kulkevat kaistat on suljettu muulta liikenteeltä Kupittaanpuiston ja Tuomiokirkon välillä. Matkallaan Tuomiokirkkotorille kulkue katkaisee hetkeksi myös Hämeenkadun liikenteen.

Kupittaanpuiston pysäköintipaikat ovat tapahtuma-aktiviteettien käytössä, joten esimerkiksi Veritas Stadionin eteen ei voi tapahtuman aikana pysäköidä. Osa pysäköintipaikoista on pois normaalista käytöstä jo maanantaista 4.6. alkaen ja viimeiset vapautuvat maanantaina 11.6. Myös maauimalan ja Paviljongin pysäköintipaikat ovat poissa käytöstä tapahtuman aikana. Alueelle kannattaa siis tulla jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

 

 

Tapahtuma-alueen rakentaminen maanantaista torstaihin aiheuttaa jonkin verran rajoituksia pyöräilyyn Kupittaanpuistossa, ja pyörällä liikkuvat joutuvat joissakin kohdissa käyttämään vaihtoehtoisia reittejä. Tapahtuman aikana torstaista sunnuntaihin suosittelemme pyörien taluttamista puistossa turvallisuussyistä. Sama koskee Tuomiokirkkotoria tapahtuman aikana, sillä myös siellä liikkuu paljon väkeä, myös lapsia.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään!