Tapahtumatorin tarjontaa

8.6.2018
Tapahtumatori on Gymnaestradan sydän ja torilla käyvät päivittäin niin esiintyjät, kilpailijat kuin yleisökin. Paikalla on monia erilaisia palveluntarjoajia, joiden valikoimat kannattaa itse käydä tsekkaamassa läpi. Mukana ovat mm. seuraavat yritykset:  

 

 

Ruokaa ja juomaa  

Black Grill Cafe Burgereita, wingsejä, kahvia, munkkeja ja virvoitusjuomia. Listalla myös vegaanista ruokaa! Avoinna pe-la 11-23 ja su 11-16. Kortti ja käteinen.      

 

Taste of Mexico Bataatti- ja perunaranskalaisten kaveriksi chorizoa, possua tai kanaa, lisäksi hampurilaisia, hodareita, nachoannoksia ja juomia. Myös gluteenittomat ja laktoosittomat annokset. Avoinna pe-la 10-22 ja su 10-15. Kortti ja käteinen.  

 

Kuusamon kalaravintola Paistettuja muikkuja, lohta ja kasviksia, lisäksi juomia ja kahvia. Majoneesi on laktoositon. Avoinna pe-la 10-20 ja su 10-15. Kortti ja käteinen.  

 

Mr. Panini Kuumia panineja, myös vegeversio ja gluteeniton panini. Avoinna pe-la 9-23 ja su 9-18. Kortti ja käteinen.  

 

Kikoi-trading Reilun kaupan kahvi, erikoiskahvit, juomat, korut ja pehmot. Kikoi ostaa pavut suoraan viljelijöiltä ja paahtaa itse. Laktoositon maito ja kauramaito. Avoinna pe-la 9-22 ja su 9-16. Kortti ja käteinen.  

 

Viet-Thai Cuisine Wokkia, paistettua riisiä ja nuudeleita, pad thai –annoksia, kevätrullia ja ”ihan kaikkea” sisältävä herkkulautanen Tosi Isoon Nälkään. Kaikki annokset täysin vegaanisia. Avoinna pe-la 11-23 ja su klo 16 asti. Käteismaksu.  

 

Hot dog -kärryt Tapahtumatorin alueella on neljä kärryä, joista myyntiä on pe-la 11-23 ja su 11-16. Käteismaksu.  

 

Ingmanin ja Spice Icen jäätelökioskit