Kiitos teille kaikille!

19.6.2018

Voimistelun Suomi Gymnaestrada kokosi kesäkuun alussa Turkuun 10 000 voimistelijaa eri puolilta Suomea. Kiitos teille kaikille, jotka tulitte ja teitte voimistelun suurtapahtumasta kesän liikuttavimmat festarit! Yhdessä pääsimme liikkumaan, esiintymään, kilpailemaan, katsomaan ja kokemaan, mutta myös näyttämään kaikille muille, miten mahtavaa voimistelu on!

Suomi Gymnaestradan - siis teidän kaikkien ansiosta - voimistelu näkyi ja kuului kaikille! Olimme esillä lehdissä, radiossa ja televisiossa ja aivan erityisen upeasti sosiaalisessa mediassa, missä Suomi Gymnaestradan erilaisia sisältöjä on katsottu lähes miljoona kertaa!

Iso kiitos kuuluu myös kaikille sadoille vapaaehtoisille, jotka erilaisissa tehtävissä tekivät suurtapahtumasta mukavan, sujuvan ja turvallisen. Kiitos kuuluu myös yhteistyökumpppaneillemme.

Muistathan, että takaisin tapahtumatunnelmaan pääset Voimistelun YouTube-kanavalla, jossa voit katsoa jokaisen tapahtumapäivän koostevideot ja tapahtumassa tehtyjä haastatteluja. Myös Yle Areenassa pääsee voimistelufiilikseen, sillä siellä on heinäkuun alkupuolelle asti katsottavissa neljä erilaista tapahtumaan liittyvää tallennetta tai ohjelmaa.

Tästä on hyvä jatkaa - nähdään 2019 Dornbirnissä World Gymnaestradassa ja 2022 seuraavassa Suomi Gymnaestradassa!