Vielä ehdit mukaan kesän liikuttavimpaan festivaaliin

8.2.2022

Late Bird -ilmoittautumisia kerätään vielä 11.4. saakka. Ilmoittaudu mukaan kesän liikuttavimpaan festivaaliin. 

Gymnaestrada Tampere 2022 -suurtapahtumaan ilmoittautui 1.2. mennessä upeat yli 9000 osallistujaa. Ilmoittautuminen useimpiin kenttäohjelmiin on nyt sulkeutunut, mutta edelleen voi osallistua tapahtumaan monin eri tavoin. Late Bird -ilmoittautumisia voi tehdä 11.4. saakka. Alle listattuna löydät mahdollisuudet osallistua kesän liikuttavimpaan festivaaliin. Ole yhteydessä oman seurasi yhteyshenkilöön Gymppiin ja varmista paikkasi liikunnan ja voimistelun juhlassa.

Kenttäohjelmat:

Seuraaviin kenttäohjelmiin kerätään vielä ilmoittautumisia.

Perheliikunnan Robotit -ohjelma.

Kuntoliikkujien Kiertoradalla -ohjelma.

Voimistelulajien Me ollaan #voimistelu -ohjelma.

Lajien kilpailut:

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa kilpaillaan koko tapahtuman ajan voimistelulajien kilpailuissa. Lajien kilpailuiden lisäksi ilmoittautua voi lasten superstaraan sekä Gym for life -sarjoihin. Lauantaina kilpaillaan voimistelun ja tanssin Lumo, johon ilmoittautuminen onnistuu myös edelleen. Kilpailuihin ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin muihinkin tapahtumiin, lisäksi kilpailuihin ilmoittaudutaan Kisanetin kautta 11.4. mennessä. Lisätietoja kilpailuista löydät täältä.

Kaupunkilava

Ryhmien ja joukkueiden on mahdollista esiintyä Gymnaestradassa Tampereen Keskustorille. Lisäksi ryhmillä on mahdollisuus esiintyä Särkänniemen huvipuistossa sijaitsevalla lavalla. Lisätietoa lavaesiintymistä löydät täältä.