Vielä ehdit mukaan esiintymään Kiertoradalla-kenttäohjelmaan

22.2.2022

Tampereella järjestetään yhteiset treenit kaikille kenttäohjelmaan mukaan haluaville

Kiertoradalla-kenttäohjelma tullaan esittämään osana Gymnaestrada Tampere 2022 -tapahtuman Unelmia-päätösjuhlaa. Ohjelma on helppo, kiva ja mukaansatempaava, se on suunnattu kunto- ja ryhmäliikunnasta kiinnostuneille miehille ja naisille.

Järjestämme kotiharjoittelun tueksi yhteisiä treenejä, ryhmäharjoituksia Tampereen stadionilla (Ratinan stadion, Sali 3) torstaina 24.3., 31.3. ja 7.4. klo 19.30-20.30 - ennen kun tapahtuman ilmoittautuminen päättyy (DL 11.4.).

Osallistuaksesi Gymnaestrada-tapahtumaan sinulla tulee olla voimassa oleva jäsenyys Voimisteluliiton jäsenseuraan. Ilmoittautumisen seuran jäseneksi voit tehdä vielä maaliskuun aikana. Tapahtumaan ilmoittautumiset hoidetaan keskitetysti oman seuran kautta 11.4. mennessä. Löydät lähimmän voimisteluseurasi kätevästi voimisteluliiton Löydä seura -listauksesta.

Gymnaestrada-tapahtumaan osallistuaksesi tarvitset osallistujapassin, voimassa olevan lisenssin, kenttäohjelman esiintymisasun sekä esiintymisvälineenä käytettävän kuntopallon. Esiintymisasu oman seuran kautta Choparilta, kuntopallon tilaamisesta Sanserilta saat lisätietoa yhteisharjoituksissa.

Yhteisharjoituksiin ilmoittaudutaan etukäteen täältä. Jokaiseen harjoitukseen ilmoittaudutaan viikkoa ennen harjoitusta, myöhäisilmoittautumisia voi tiedustella sähköpostitse fanny.juvonen@voimistelu.fi. Mikäli harjoitukseen ei viikko aiemmin ole tulossa riittävästi osallistujia, ei harjoitusta järjestetä. Ensimmäiseen harjoitukseen (to 24.3.) tulee ilmoittautua 16.3. mennessä. Kaikkiin harjoituksiin ei edellytetä osallistumista.

Lue lisää kesän liikuttavimmasta festivaalista verkkosivuiltamme.
Lisätiedot yhteisestä harjoittelusta fanny.juvonen@voimistelu.fi.

Kuvassa ohjelman koreografit Tiina Hedeman (vas.) ja Arja Puro.