Keskustorin tapahtumalavalla huippuesiintyjiä

20.5.2022

 

 

Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan on kiinnitetty useita esiintyjiä Keskustorin tapahtumalavalle. Tapahtumalavalla nähdään tapahtuman aikana paljon seurojen voimisteluesityksiä, mutta myös ulkopuolisia esiintyjiä on mukana.

 

 

Torstaina Keskustorin tapahtumalavalla järjestetään Pre Show, jossa haetaan ennakkotunnelmat koko tapahtumaan ennen Move it! -avajaisia. Pre Show tuo Keskustorin lavalla jo voimistelun superviikonloppuna viihdyttänyt tubettajakaksikko Elina ja Sofia. Kaksikko on tavattavissa torstaina Keskustorilla klo 16–17. Lisäksi heidät voi tavata aiemmin samana päivänä Messu- ja Urheilukeskuksessa klo 13–14.

 

 

Lauantain tanssin päivän huippunimenä Keskustorin lavan ottaa haltuun breakdancen maailmantähti Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Hatsolo tunnetaan etenkin loistavana tanssijana, mutta mies on pitkään kiertänyt puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa sekä toiminut valmentajana. Gymnaestradassa Hatsolo esiintyy lauantaina Keskustorin tapahtumalavalla klo 11:30 eteenpäin.

 

 

Tapahtumassa on myös tarjolla livemusiikkia ja ensimmäisenä kiinnityksenä julkaistaankin torstaina esiintyvä Habana Helsinki, joka soittaa afrokuubalaista ja latinalaisamerikkalaista musiikkia. Bändin esiintyminen on osa Azucar – Tampereen salsa ry:n järjestämiä kesäsalsoja, jotka järjestetään jo 20. kerran Tampereella. Kesäsalsat avataan tällä kertaa Habana Helsingin tahdeissa Gymnaestradan tapahtumalavalla! Bändi esiintyy Gymnaestrada-väelle torstaina klo 19–22.

Aiemmin kerroimme jo TV:stäkin tutun duon Mimin ja Kukun esiintyvän tapahtumassa perjantaina 10.6. Kaksikko esiintyy, sekä Keskustorin tapahtumalavalla että Messu- ja Urheilukeskuksessa. Keskustorilla kaksikko esiintyy perjantaina klo 10 ja Messu- ja Urheilukeskuksessa klo 17. Ohjelmassa on Mimin ja Kukun Voimistelukoulu sekä yhteiskuvia ja nimmareita.