Sateen jälkeen paistaa aurinko

Matalan kynnyksen voimisteluohjelma 7 - 12-vuotiaille

Aurinkoa, iloa ja innostusta yllätyksiä unohtamatta! Tässä aurinkoisessa voimisteluohjelmassa liikutaan mukaansatempaavan musiikin tahtiin. Ohjelma pohjautuu perusvoimisteluun, mutta mukana on myös häivähdys tanssia. Esityksen pohjan muodostavat liiton joukkuevoimistelun pronssi- ja hopeamerkkien liikkeet sekä voimistelupassien materiaalit. Ohjelma soveltuu erinomaisesti myös kerran viikossa harrastaville sekä aloitteleville voimistelijoille. Ohjelmassa käytetty puku on iloinen ja pirteä. Sen hihaan on piilotettu pieni huivi, jota käytetään ohjelman loppupuolella, kun kentälle muodostetaan yhdessä tehty aurinko yllätyksenä yleisölle. Tule mukaan kehittämään perusvoimistelutaitojasi yhdessä energisen ryhmän kanssa!

7 - 12-vuotiaiden helpompi voimisteluohjelma

Koreografi: Katja Leino-Murtojärvi 
Lue koreografien esittely täältä.

 

Ohjelman esiintymisasu 

Esiintymisasut tilataan CHOPARilta.
Tarkemmat tilausohjeet annetaan myöhemmin.
Tilaukset tehdään seurakohtaisesti, yksi tilaus per seura.

Tässä aurinkoisessa ohjelmassa pääset pukeutumaan keltaiseen.

Tytöillä on päällään yksinkertainen mutta kaunis catsuit. Kerroksellisten ilmavien shortsien pääliosaan on käytetty näyttävää glitter-kangasta. Yläosa on ihonmyötäinen ja pitkät hihat näyttävät kentällä hyvältä. Läpinäkyvyyden välttämiseksi yläosassa on tuplakangas.

Pojille suunniteltu asu koostuu keltaisesta pitkähihaisesta paidasta ja mustista shortseista.

 Molempiin asuihin sisältyy pieni kevyt huivi, jota käytetään osana koreografiaa.

 Asuihin voi tilata erikseen myös glitter-kankaisia pieniä donitseja 2 €/kpl hintaan. Kangas on samaa, jota käytetään tyttöjen shortseissa.

Tyttöjen catsuit sis. huivi: 60 €
Poikien paita sis. huivi: 30  €
Poikin shortsit: 25 €
Donitsit: 2 €