Jos kuussa voisi tanssia

Voimisteluohjelma 7 - 12-vuotiaille

Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi kuun pinnalle. Miltä siellä kuulostaa? Entä miten siellä voi liikkua? Lähde mukaan vauhdikkaalle avaruusmatkalle kohti kuun pintaa. Matka tulee olemaan täynnä iloa ja riemua, yllätyksiä unohtamatta. Voimistelukouluun pohjautuva kenttäohjelma on veikeä kokonaisuus, jonka leikkisä liikekieli täyttää koko stadionin. Ohjelma vaatii kuntoa, kestävyyttä ja taitoa. Harjoitteluun haastetta tuova ohjelma sopii kaikille jo voimistelua aikaisemmin harrastaneille 7–12-vuotiaille voimistelijoille sekä joukkuevoimistelun, rytmisen voimistelun ja tanssillisen voimistelun kilparyhmille. Ohjelmassa käytetään välineinä kimaltavia kapuloita, joiden avulla saadaan luotua ääntä ja korostettua voimistelijoiden liikkeitä. Tule näyttämään, miten kuussa voi tanssia!

Voimistelukouluun pohjautuva, harjoitteluun haastetta tuova, hieman vaativampi kenttäohjelma 7 - 12-vuotiaille 

Koreografit: Ninni Ylönen ja Viivi Ylönen 
Lue koreografien esitteliy tästä 

Lue koreografien haastattelu täältä. (sivu avautuu uuteen ikkunaan)


Esiintymisasu 

Esiintymisasut tilataan CHOPARilta. Lue lisää.
Tarkemmat tilausohjeet annetaan myöhemmin.
Tilaukset tehdään seurakohtaisesti, yksi tilaus per seura.

Käy tutustumassa asun valokuviin ja mittataulukkoon tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Ihana pinkki – tässä asussa pääset kuun pinnalle!

Tytöillä sekä pojilla on päällään kaksiosainen pinkki asu. Tytöillä on hihaton toppi, jonka olkapäitä koristavat näyttävät hopeisesta glitter-kankaasta tehdyt koristeet. Topissa on kaksi kerrosta kangasta läpinäkyvyyden välttämiseksi. Housuina tytöillä on muodikkaat trumpettihousut.

Poikien hihatonta paitaa koristaa rintakehän yli menevä glitter-kankainen raita. Housuina pojilla on voimisteluhousut, joissa kapenevat lahkeensuut.

Materiaalina joustava voimisteluun sopiva lycra-kangas.

Tyttöjen ja poikien toppi: 30 €
Tyttöjen ja poikien housut: 30 €

Ohjelmassa käytetään välineinä kimaltavia kapuloita, joiden avulla saadaan luotua ääntä ja korostettua voimistelijoiden liikkeitä. Puiset kapulat päällystetään ("hopeoidaan") esitykseen itse kimaltavalla teipillä (esim. vanneteippi tai vastaava). Tähän ohjeistetaan myöhemmin. 

Kotimainen läimäke-kapula
30 cm pitkä ja 24 mm paksu
Laseroituna tapahtumalogo (toisessa kapulassa) 
Hinta: 6,50 €/pari
Tilaukset: voimistelukauppa.sanser.fi

Koreografit tiedottavat