Vain taivas rajana

Akrobatiaohjelma

Tässä vauhdikkaassa akrobatiavoimistelun ohjelmassa kaikki on mahdollista, sillä vain taivas on rajana! Ohjelmassa tehdään näyttäviä heittoja sekä pieniä ja suuria pyramideja. Ohjelmassa korostuu iloinen yhdessä tekemisen fiilis ja vauhdikkaat koreografiat, jotka tempaisevat tunnelmallaan mukaansa sekä yleisön että voimistelijat. Tule esittämään taitojasi ja kokemaan unohtumattomia elämyksiä yhdessä ystäviesi kanssa!

Ohjelma on tarkoitettu kaikenikäisille akrobatiavoimistelijoille, kilpaileville voimistelijoille, harrastajille sekä Gym For Life -ryhmille. Alaikäraja on 8 vuotta. Ohjelmassa on kaksi tasoa, helpompi ja vaativampi.

Koreografit Eija Nevanpää ja Pauliina Vastamäki
Lue koreografien esittely täältä.

 

Ohjelman esiintymisasu 

 Esiintymisasut tilataan CHOPARilta.
Tarkemmat tilausohjeet annetaan myöhemmin.
Tilaukset tehdään seurakohtaisesti, yksi tilaus per seura.

Lajiin sopiva ja taivaan värejä toistava asukokonaisuus.

Tässä akrobatiavoimistelun ohjelmassa naisille on valittu haalari näyttävällä korkealla kauluksella. Selässä on pisarakiinnitys ja glitter-kangas asun etu- ja takapuolella tuo säihkettä kentälle.

Miehillä on klassinen voimistelupuku, joka toistaa naisten puvun värejä. Boxerimallinen alaosa ja vetoketjukiinnitys selässä. Alaosana miehillä hyvin istuvat voimisteluhousut.

Naisten voimistelupuku: 65 €
Miesten voimistelupuku: 35 €
Miesten voimisteluhousut: 35 €