Yhteisharjoitus la 9.4.2022 Vantaan Myyrmäessä

Yhteisharjoitus järjestetään Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa,  Energia Areenalla, Myyrmäkihallissa ja Myyrmäen Urheilutalolla. Yhteisharjoitus koskee hieman vaativampia ohjelmia: KAIKKIEN näihin ohjelmiin ilmoittautuneiden tulee osallistua harjoitukseen. Ns. matalan kynnyksen ohjelmia ei harjoitella etukäteen yhdessä, vaan vasta tapahtumapäivinä Tampereella. 

Huom! Koreografeilla on oikeus yhteisharjoituksessa (ja sen jälkeen) tarvittaessa tehdä ohjelmiinsa ja paikkakarttoihin /seurasijoitteluihin tarkennuksia ja muutoksia yhteisharjoituksessa. 

 klo 
Energia Areena


Myyrmäen Urheilutalo    


Myyrmäkihalli 


 9 - 12     
Luonnon lumoissa
Tanssi 

 
Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi
Voimistelu 12-18-v

12 - 15     
Jos kuussa voisi tanssia      
7-12-v. 

  Ystäväni, elämäni 
Tanssillinen voimistelu, vaikeampi
15 - 18    
Vain taivas rajana 
Akrobatiavoimistelu

Elämä on matka            
60+ ikäiset 
Kirkkaat vedet 
Tanssillinen voimistelu, helpompi

 

Kaikkien näihin ohjelmiin ilmoittautuneiden voimistelijoiden tulee osallistua ennen tapahtumaa järjestettävään yhteisharjoitukseen, joka on lauantaina 9.4. Vantaan Myyrmäessä. Yhteisharjoitus ei koske ns. matalan kynnyksen ohjelmia (Robotit, Sateen jälkeen paistaa aurinko, Kiertoradalla, Me ollaan #voimistelu). 

Huom! Koreografeilla on oikeus yhteisharjoituksissa (ja sen jälkeen) tarvittaessa tehdä ohjelmiinsa ja paikkakarttoihin/seurasijoitteluihin tarkennuksia ja muutoksia yhteisharjoituksessa. 

Huom: Tampereelle tapahtumaan saavuttaessa ohjelmat tulee jo osata hyvin. Tapahtuman aikana kaikkia kenttäohjelmia (lähinnä siirtymisiä ja kuvioita) harjoitellaan ainakin perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Kaikki  kenttäohjelmiin osallistuvat voimistelijat tarvitsevat osallistujapassit (päiväpassi ei riitä). 

Esiintymisasujen sovitussettejä on yksi liiton Tampereen toimistolla ja yksi Helsingin toimistolla. Lisäksi yksi sovitussetti kiertää joissain liiton kilpailuissa ja tapahtumissa. Seura voi sopia siitä, että hakee setin lainaan muutamaksi päiväksi toimistolta. Lue tarkemmin tästä.

Ohjelmien esiintymisasujen esittelyt valokuvineen ja videoineen löytävät Choparin sivuilta.  Esiintymisasut tilataan 1.2. mennessä CHOPARin sivuilta. 
Esiintymisasut  toimitetaan/jaetaan seuroittain pakattuna 9.4. Vantaan yhteisharjoituksissa. Mikäli seurasta ei ole ketään osallistumassa yhteisharjoitukseen, lähetetään paketti postitse Gympille. 

Yhteisohjelmien opetuskurssit 

Yhteisohjelmien maksuttomat opetuskurssit ohjaajille ja valmentajille pidettiin 29.8. Helsingissä  (& striimaus) ja 11.9. Tampereella, ja kertauskurssi 20.11. Helsingissä. Kurssit toteutettiin voimassaolevien viranomaismääräysten mukaisesti riittävin terveysturvallisuustoimin. Opetuskursseilla ohjaajilla ja valmentajilla oli mahdollisuus tutustua kaikkiin yhteisohjelmiin ja miettiä sen jälkeen, mikä olisi sopivin ohjelma omalle ryhmälle. Opetuskursseille ja kertauskurssille osallistuminen ei sitouttanut vielä mihinkään.  Lue ohjelmien esittelyt tästä

Jokaisesta yhteisohjelma on valmistunut kirjallinen liikeohje, opetusvideo ja harjoitusmusiikki. Materiaalit löytyvät kuvat.fi -palvelusta kursseille osallistuneille ja Gympeille toimitetuilla linkeillä. Ohjelmiin ilmoittaudutaan 1.2. mennessä ja esiintymisasut tilataan CHOPARilta 1.2. mennessä. Yhteisohjelmien esiintymisasut ovat kiertäneet syksyn kursseilla, tapahtumissa ja kilpailuissa sovitettavana.