Yhteisohjelmien opetuskurssit 

Yhteisohjelmien maksuttomat opetuskurssit ohjaajille ja valmentajille pidettiin 29.8. Helsingissä  (& striimaus) ja 11.9. Tampereella, ja kertauskurssi 20.11. Helsingissä. Kurssit toteutettiin voimassaolevien viranomaismääräysten mukaisesti riittävin terveysturvallisuustoimin. Opetuskursseilla ohjaajilla ja valmentajilla oli mahdollisuus tutustua kaikkiin yhteisohjelmiin ja miettiä sen jälkeen, mikä olisi sopivin ohjelma omalle ryhmälle. Opetuskursseille ja kertauskurssille osallistuminen ei sitouttanut vielä mihinkään.  Lue ohjelmien esittelyt tästä
Jokaisesta yhteisohjelma on valmistunut kirjallinen liikeohje, opetusvideo ja harjoitusmusiikki. Materiaalit löytyvät kuvat.fi -palvelusta kursseille osallistuneille ja Gympeille toimitetuilla linkeillä.  
Yhteisohjelmien esiintymisasut ovat kiertäneet syksyn kilpailuissa sovitettavana. Esiintymisasut tilataan CHOPARilta 1.2. mennessä. 

Yhteisharjoitus la 9.4.2022 Vantaan Myyrmäessä

Yhteisharjoitus järjestetään Vantaalla Myyrmäen urheilupuistossa,  Energia Areenalla ja Myyrmäkihallissa. 
Yhteisharjoitus koskee hieman vaativampia ohjelmia: kaikkien näihin ohjelmiin ilmoittautuneiden tulee osallistua harjoitukseen. 
Ns. matalan kynnyksen ohjelmia ei harjoitella etukäteen yhdessä, vaan vasta tapahtumapäivinä Tampereella. 

 klo 
Energia Areena


Energia Areena


Myyrmäkihalli 


 9 - 12     
Luonnon lumoissa
Tanssi 

 
Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi
Voimistelu 12-18-v

12 - 15     
Jos kuussa voisi tanssia      
7-12-v. 

  Ystäväni, elämäni 
Tanssillinen voimistelu, vaikeampi
15 - 18    
'vain taivas rajana 
Akrobatiavoimistelu

Elämä on matka            
60+ ikäiset 
Kirkkaat vedet 
Tanssillinen voimistelu, helpompi

 

Kaikkien näihin ohjelmiin ilmoittautuneiden voimistelijoiden tulee osallistua ennen tapahtumaa järjestettävään yhteisharjoitukseen, joka on lauantaina 9.4. Vantaan Myyrmäessä. Yhteisharjoitus ei koske ns. matalan kynnyksen ohjelmia (Robotit, Sateen jälkeen paistaa aurinko, Kiertoradalla, Me ollaan #voimistelu).

Huom: Tampereelle tapahtumaan saavuttaessa ohjelmat tulee jo osata hyvin. Tapahtuman aikana kaikkia kenttäohjelmia (lähinnä siirtymisiä ja kuvioita) harjoitellaan ainakin perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Kaikki  kenttäohjelmiin osallistuvat voimistelijat tarvitsevat osallistujapassit (päiväpassi ei riitä). 

Esiintymisasujen sovitussettejä on yksi liiton Tampereen toimistolla ja yksi Helsingin toimistolla. Lisäksi yksi sovitussetti kiertää joissain liiton kilpailuissa ja tapahtumissa. Seura voi sopia siitä, että hakee setin lainaan muutamaksi päiväksi toimistolta. Lue tarkemmin tästä.

Ohjelmien esiintymisasujen esittelyt valokuvineen ja videoineen löytävät Choparin sivuilta.  Esiintymisasut tilataan 1.2. mennessä CHOPARin sivuilta. 
Esiintymisasut  toimitetaan/jaetaan seuroittain pakattuna 9.4. Vantaan yhteisharjoituksissa. Mikäli seurasta ei ole ketään osallistumassa yhteisharjoitukseen, lähetetään paketti postitse Gympille. 

Tapahtumanaikainen kenttäohjelmien harjoitusaikataulu 9.-12.6.

Kaikki kenttäohjelmiin osallistuvat tarvitsevat osallistujapassit. Perjantain, lauantain ja sunnuntain harjoitukset ovat kaikille pakollisia eli kaikkien ohjelmiin ilmoittautuneiden tulee olla paikalla harjoituksissa. Torstain harjoitukset ovat ns. matalamman kynnyksen ohjelmien vapaaehtoisia lisäharjoituksia, joihin osallistumista suosittelemme. Sunnuntaina on kaikkien yhteinen harjoitus Stadionilla: ensin finaalin harjoitus ja sitten esiintymisjärjestyksessä kokonaisuus.
Perjantaina ja lauantaina jokaista ohjemaa harjoitellaan kaksi tuntia. Toisena päivänä ohjelman harjoitus on Stadionilla ja toisena päivänä Messukeskuksen kentällä.
Aikataulun laadinnassa on pyritty huomioimaan ruokailuajat, paikasta toiseen siirtymisiin varattava aika ja muu mahdollinen ohjelma. 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. 
Huom.: * Merkittyihin kohtiin on tehty muutoksia 6.1.

PÄIVÄ  KELLO STADION MESSUKESKUS
MESSUKESKUS
(toinen pienempi kenttä)

to 9.6.                 13.30-15.00                 avajaisten harjoituksia Sateen jälkeen paistaa aurinko

Me ollaan #voimistelu

  15.00-16.30
avajaisten harjoituksia

Kiertoradalla Robotit 
pe 10.6. 8.30-10.30
* Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi?

Vain taivas rajana Me ollaan #voimistelu (osa lajeista)
  10.30-12.30
* Ystäväni, elämäni

Kiertoradalla  
  12.30-14.30
* Kirkkaat vedet

Robotit
 
  14.30-16.30
Luonnon lumoissa

Sateen jälkeen paistaa aurinko  
  16.30-18.30
Jos kuussa voisi tanssia 

Team Saksa  
 la 11.6. 8.30-10.30
Sateen jälkeen paistaa aurinko

Luonnon lumoissa Me  ollaan #voimistelu (osa lajeista)
  10.30-12.30
Robotit

* Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi  
  12.30-14.30
Kiertoradalla

* Jos kuussa voisi tanssia  
  14.30-16.30
Vain taivas rajana 

Kirkkaat vedet   
  16.30-18.30
Team Saksa

Ystäväni, elämäni   
su 12.6. 8.30-10.00
Me ollaan #voimistelu (kaikki)

   
  10.00-11.00
Finaali - kaikki ohjelmat

   
  11.00-13.00
Kenraaliharjoitus - kaikki ohjelmat

   
  14.00-15.30
Unelmia-päätösjuhla