Kirkkaat vedet


Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (helpompi)

Tyyntä tai myrskyä, loisketta tai liplatusta. Valtameren liike on ikuista. Mutta mikä on muuttunut vuosien varrella? Nykyään meren jatkuvan virtauksen mukana kelluu tonneittain muoviroskaa pilaamassa merien puhtautta. Kuten meri, myös voimistelijan liike virtaa vahvana, voimistuen välillä myrskyksi ja vaimentuen jälleen tyyneksi. Liikkeen muoto vaihtuu, kuviot ja ryhmittymät aaltoilevat eteenpäin työntäen hiljalleen muovisaastetta pois.

Tämä tanssillista voimistelua sisältävä kenttäohjelma sopii kaikenikäisille aikuisille (yli 15-v.). Ohjelma sisältää soljuvia liikesarjoja ja vaihtelevia siirtymisiä kuviosta toiseen, ja tarjoaa riittävästi sisältöä tulevan vuoden harjoitustunneille. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää joko tanssillisen voimistelun perusasioiden osaamista tai muuten hyvää/kohtuullista perusvoimistelutaitoa. Osalle voimistelijoista on ohjelman alkuosassa tarjolla haastavampi rooli muovisen nauhan kanssa. Tule mukaan voimistelemaan, nauttimaan ja fiilistelemään merellisiä tunnelmia kauniin musiikin siivittämänä. Esiintyminen suuressa joukossa, suurella areenalla, suurelle yleisölle on elämys. 

Koreografit: Hannele Ahlqvist ja Marja Kallioniemi
Lue koreografin esittely täältä.

Esiintymisasu 

Esiintymisasut tilataan CHOPARilta. Lue lisää.
Tarkemmat tilausohjeet annetaan myöhemmin.
Tilaukset tehdään seurakohtaisesti, yksi tilaus per seura.

Käy tutustumassa asun valokuviin ja mittataulukkoon tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Asu, jolla pääset valtameren liikkeen rytmiin.

Klassinen, kaunis mekko, jossa on yhdistetty toimivasti kevyempää läpikuultavaa kangasta ja joustavaa kiiltäväpintaista lycra kangasta. Hihat ja pidempi helma on kevyttä materiaalia.

Värisävyn hienoinen muutos toistaa hyvin aaltojen värin muutosta eri valossa ja liikkeessä.

Puolipitkän helman alla on lyhyt alushame.

Hame: 60 €

 

Koreografit tiedottavat 

Q: Voiko Kirkkaat vedet -ohjelmassa esittää toivomuksen meduusan roolista?
A: Ei voi. Jos on jokin erityinen jalka-/polviongelma, voi olla suoraan yhteydessä koreografeihin (toisessa roolissa käydään toispolviseisonnassa).