Vain taivas rajana

Akrobatiaohjelma

Tässä vauhdikkaassa akrobatiavoimistelun ohjelmassa kaikki on mahdollista, sillä vain taivas on rajana! Ohjelmassa tehdään näyttäviä heittoja sekä pieniä ja suuria pyramideja. Ohjelmassa korostuu iloinen yhdessä tekemisen fiilis ja vauhdikkaat koreografiat, jotka tempaisevat tunnelmallaan mukaansa sekä yleisön että voimistelijat. Tule esittämään taitojasi ja kokemaan unohtumattomia elämyksiä yhdessä ystäviesi kanssa!

Ohjelma on tarkoitettu yli 8-vuotiaille akrobatiavoimisteljoille, yläikärajaa ei ole - kilpaileville voimistelijoille, harrastajille sekä Gym For Life -ryhmille. Ohjelmassa on kaksi tasoa, helpompi ja vaativampi. Vaativampi rooli sisältää melko vaativia/vaativia heittoja ja pyramideja niin pienemmissä kokoonpanoissa kuin ryhmässä. Vaativampi rooli sopii pidempään harrastaneille ja esim. 3lk ylöspäin kilpaileville sekä näytösryhmissä harjoitteleville. Helpompi rooli sisältää voimistelun perusliikkeiden lisäksi helpompia nostoja ja mahdollisesti pieniä heittoja. 

Koreografit Eija Nevanpää ja Pauliina Vastamäki
Lue koreografien esittely täältä.

Lue koreografien haastattelu täältä. (sivu avautuu uuteen ikkunaan)

Koreografit tiedottavat

Yhteisharjoitukseen 9.4. tummat housut ja musta tai sininen yläosa

Esiintymisasu 

 Esiintymisasut tilataan CHOPARilta. Lue lisää.
Tarkemmat tilausohjeet annetaan myöhemmin.
Tilaukset tehdään seurakohtaisesti, yksi tilaus per seura.

Käy tutustumassa asun valokuviin ja mittataulukkoon tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Lajiin sopiva ja taivaan värejä toistava asukokonaisuus.

Tässä akrobatiavoimistelun ohjelmassa naisille on valittu haalari näyttävällä korkealla kauluksella. Selässä on pisarakiinnitys ja glitter-kangas asun etu- ja takapuolella tuo säihkettä kentälle.

Miehillä on klassinen voimistelupuku, joka toistaa naisten puvun värejä. Boxerimallinen alaosa ja vetoketjukiinnitys selässä. Alaosana miehillä hyvin istuvat voimisteluhousut.

Naisten voimistelupuku: 65 €
Miesten voimistelupuku: 35 €
Miesten voimisteluhousut: 35 €